Libnet.ro
UNICEF

18:30

Artistii romani isi vand operele pentru a aduce Cumintenia Pamantului la muzeu

Adevărul Adevărul,
Artistii romani isi vand operele pentru a aduce Cumintenia Pamantului la muzeu

Douazeci de artisti scot la vanzare opere proprii, pentru a sustine campania Cumintenia Pamantului, in expozitia colectiva Brancusi e al nostru, care va fi organizata la galeria Paul Amarica din Paris, in perioada 30 iunie - 30 iulie. continuă pe Adevărul

Brancusi este si al lor. Artistii romani din Franta doneaza fonduri pentru Cumintenia Pamantului

Asociatia Pariziana a Artistilor Romani APAR) si Galeria de arta Amarica din capitala Frantei organizeaza intre 30 iunie si 30 iulie expozitia cu vanzare a nous Brancusi pentru strangerea de fonduri in cadrul campaniei Brancusi e al meu.

Federatia asociatiilor de romani din Europa, apel pentru sustinerea romanilor din Marea Britanie

Federatia asociatiilor de romani din Europa, FADERE, cere Guvernului Romaniei si Presedintelui Romaniei sa inceapa de urgenta discutii cu Guvernul din Marea Britanie in care sa negocieze situatia romanilor care au ales sa lucreze in aceasta tara.

Nu a fost sinucidere. Dezvaluirile Ulianei, sotia lui Dan Condrea: isi pregatise bagajul pentru inchisoare (VIDEO)

Scandalul Hexi Pharma revine! De data aceasta dezvaluirile le face chiar sotia lui Dan Condrea. intr-un interviu pentru RTV, Uliana Ochinciuc a marturisit ca afaceristul se pregatea intens pentru.

Salman Khan, iubitul Iuliei Vantur, refuza sa isi ceara scuze pentru remarca nepotrivita facuta despre femeile violate (VIDEO)

Celebrul actor indian, Salman Khan, cunoscut in Romania pentru relatia pe care tabloidele au speculat ca a avut-o cu Iulia Vantur, nu si-a cerut scuze pentru o remarca nepotriva facuta in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )