Libnet.ro
UNICEF

20:15

Federatia asociatiilor de romani din Europa, apel pentru sustinerea romanilor din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Federatia asociatiilor de romani din Europa, apel pentru sustinerea romanilor din Marea Britanie

Federatia asociatiilor de romani din Europa, FADERE, cere Guvernului Romaniei si Presedintelui Romaniei sa inceapa de urgenta discutii cu Guvernul din Marea Britanie in care sa negocieze situatia romanilor care au ales sa lucreze in aceasta tara. continuă pe România Liberă

O organizatie a romanilor din Europa cere Guvernului si presedintelui sa inceapa negocieri cu Marea Britanie privind situatia romanilor din Regat

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere presedintelui Klaus Iohannis si Executivului sa inceapa de urgenta discutii cu Guvernul din Marea Britanie in care sa negocieze situatia romanilor care au ales sa lucreze in aceasta tara, transmite Agerpres.

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer lanseaza programul de testare gratuita pentru bolile oncologice de piele

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania lanseaza a patra editie a campaniei Un viitor fara pata, printr-un program gratuit de screening pentru depistarea precoce a bolilor oncologice de piele.

Pietele din Europa, optimiste cu privire la referendumul din Marea Britanie

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, investitorii pariind ca Marea Britanie va alege, in referendumul de astazi, sa ramana in UE.

BREXIT. FMI face un apel pentru o tranzitie lina spre o noua relatie intre UE si Marea Britanie

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a facut vineri un apel catre Uniunea Europeana si Marea Britanie pentru ca acestea sa asigure o tranzitie lina spre o noua relatie economica intre ele, dupa victoria taberei Brexit la referendumul de joi, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Brexit: caderea din Europa si pacatul originar

Votul englezilor pentru Brexit deschide cutia Pandorei intr-o Europa bantuita de populism si de diavoli nationalisti cum nu s-au mai vazut de un secol. Ce efecte va avea acest vot asupra sanselor Marinei Le Pen de a castiga presedintia Frantei, o tara care in prezent este mai eurosceptica decat Marea Britanie? Uniunea Europeana poate supravietui fara Regatul Unit, dar nu si fara Franta. Ce efect va avea votul englezilor asupra Suediei sau asupra altor tari cu partide eurosceptice tot mai influente? Nu stim raspunsul la aceste intrebari. Ce stim este ca Europa poate spune adio unui mediu politic asezat si predictibil. Triburile populiste au trecut de porti. De astazi, ele au patruns in cetate.

Brexit. Ce se intampla cu cei peste 10.000 de antreprenori romani din Marea Britanie

Unu din zece romani care s-a mutat in Marea Britanie in ultimii ani a ales sa devina antreprenor. Birocratia redusa, interesul crescut al finantatorilor si piata de desfacere fara granite au.

BREXIT. Bursele din Europa s-au prabusit, Pierderi de peste 1000 de MILIARDE de dolari

Principalele burse europene au pierdut peste 960 miliarde de euro 1. 090 miliarde dolari la cursul actual) capitalizare bursiera in sesiunea de vineri, fiind afectate de puternicele scaderi pe care le-au inregistrat dupa decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana.

BREXIT. Reactia SUA, dupa votul masiv din Marea Britanie pentru iesirea din UE

Presedintele american Barack Obama a fost informat despre rezultatul favorabil iesirii din Uniunea Europeana al referendumului desfasurat joi in Marea Britanie, si asteapta sa aiba ocazia de a discuta cu.

Un fost ministru din Brazilia - retinut pentru o MITA de 26 de milioane de euro

Politia braziliana a arestat joi un fost ministru din guvernele de stanga conduse de Luiz Inacio Lula da Silva si apoi de Dilma Rousseff si a efectuat o perchezitie la sediul din Sao Paolo al Partidului Muncitorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )