Libnet.ro
UNICEF

00:07

Brancusi este si al lor. Artistii romani din Franta doneaza fonduri pentru Cumintenia Pamantului

România Liberă România Liberă,
Brancusi este si al lor. Artistii romani din Franta doneaza fonduri pentru Cumintenia Pamantului

Asociatia Pariziana a Artistilor Romani APAR) si Galeria de arta Amarica din capitala Frantei organizeaza intre 30 iunie si 30 iulie expozitia cu vanzare a nous Brancusi pentru strangerea de fonduri in cadrul campaniei Brancusi e al meu. continuă pe România Liberă

Patronatele din Franta si Germania solicita consolidarea proiectului european

Patronatele din Franta si Germania au cerut astazi sa se consolideze proiectul comunitar si sa se caute noi forme de cooperare intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa rezultatul referendumului, care implica disparitia unor avantaje tangibile pentru britanici, informeaza agentia EFE.

Federatia asociatiilor de romani din Europa, apel pentru sustinerea romanilor din Marea Britanie

Federatia asociatiilor de romani din Europa, FADERE, cere Guvernului Romaniei si Presedintelui Romaniei sa inceapa de urgenta discutii cu Guvernul din Marea Britanie in care sa negocieze situatia romanilor care au ales sa lucreze in aceasta tara.

Artistii romani isi vand operele pentru a aduce Cumintenia Pamantului la muzeu

Douazeci de artisti scot la vanzare opere proprii, pentru a sustine campania Cumintenia Pamantului, in expozitia colectiva Brancusi e al nostru, care va fi organizata la galeria Paul Amarica din Paris, in perioada 30 iunie - 30 iulie.

Brexit. Ce se intampla cu cei peste 10.000 de antreprenori romani din Marea Britanie

Unu din zece romani care s-a mutat in Marea Britanie in ultimii ani a ales sa devina antreprenor. Birocratia redusa, interesul crescut al finantatorilor si piata de desfacere fara granite au.

Fostii proprietari romani din Ucraina incep sa initieze actiuni juridice pentru retrocedarea terenurilor

In Romania ar putea fi initiate o serie de actiuni juridice, ca initiative civice, sub forma unor procese de retrocedari pentru proprietatile care le-au apartinut romanilor din regiunile.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )