Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Playtech Playtech,
Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4. continuă pe Playtech

Meciul dintre Tottenham si Fulham a fost amanat - Jose Mourinho: Cea mai buna liga din lume

Meciul Tottenham - Fulham, din etapa a XVI-a a campionatului englez Premier League, a fost amanat din cauza numarului ridicat de cazuri de infectare cu noul coronavirus din echipa oaspete. Incertitudinea care a planat cu privire la disputarea meciului l-a nemultumit pe antrenorul gazdelor, Jose Mourinho, care a facut deplasarea cu echipa la stadion.

Florin Calinescu a primit cea mai proasta veste. Anuntul teribil de la tribunal

Celebrul actor si jurat Romanii au Talent, Florin Calinescu are parte de vesti nu tocmai bune de sarbatori. La alegerile locale de anul acesta, celebrul actor a candidat la Primaria Capitalei din partea Partidului Verde. La cel moment situatia sa, ca si presedinte al partidului, era una incerta, fiind de altfel si un litigiu la .

Scoti mai multi bani din buzunar pentru curent electric. Vestea de ultima ora, totul de la 1 ianuarie

Ministerul Finantelor a anuntat un val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Romanii vor scoate din buzunar mai multi bani pentru curent electric, carburanti si tigari. 2021 si scumpirile lui. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru curentul electric Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al taxelor pe care le va aplica .

Piata de energie electrica, complet libera de la 1 ianuarie. Virgil Popescu: Romanii pot alege cea mai buna oferta de pret. Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor Am solicitat Consiliului Concurentei o investigatie (VIDEO)

Piata de energie electrica va fi complet libera, incepand cu 1 ianuarie, iar Virgil Popescu, ministrul Energiei, a explicat ca fiecare client casnic are dreptul sa isi aleaga din piata concurentiala.

Romania a avut cea mai mare crestere a cheltuielilor pentru comunicatii din UE in ultimul deceniu

Cheltuielile pentru comunicatii precum servicii postale, echipamente si servicii de telefonie si telefax) au avut in 2019 o pondere de 2,4% in cheltuielile totale de consum ale gospodariilor din Uniunea Europeana, pe primele locuri fiind gospodariile din Bulgaria 4,7%), Croatia 4%), Grecia 3,9%) si Romania 3,4%), arata datele publicate de Eurostat.

Patru romani, in topul celor mai buni fotografi din lume. Cea mai buna clasare - FotoDumbrava, locul 5

Cuplul de fotografi FOTODumbrava, din Targoviste, a obtinut un cadou nesperat, la sfarsitul unui an extrem de dificil. Au fost clasati pe locul 5 intre cei mai buni fotografi din lume, acordat de International Society of Professional Wedding Photographers ISPWP).

Trucuri pentru cea mai buna si aerata salata de icre. Ce trebuie sa faci chiar la inceput ca sa nu se taie

Traditia spune ca de Revelion trebuie sa mancam peste, pentru a avea prosperitate in noul an si pentru a inota printre necazuri asa cum inoata pestele in apa. Dincolo de traditie si de superstitii, din punct de vedere nutritional, carnea de peste este extrem de sanatoasa, de aceea avem un motiv in plus s-o consumam la cat mai multe mese, inclusiv de Anul Nou.

Digi24: Zapezile de decembrie vor deveni o amintire. Mateescu (ANM): E cea mai calda luna decembrie din ultimii 60 de ani, tendinta va continua

Decembrie 2020 este cea mai calda luna decembrie din ultimii 60 de ani. Zilele urmatoare vor confirma acest lucru, pentru ca temperaturile vor continua sa fie deosebit de ridicate.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Efectele pandemiei: China va depasi Statele Unite, devenind cea mai mare economie a lumii, cu 5 ani mai repede

China va depasi Statele Unite pentru a deveni cea mai mare economie a lumii in 2028, cu cinci ani mai repede decat se asteptau analistii pana acum, conform unui raport al think-thank-ului britanic Center for Economics and Business Research.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )