Libnet.ro
UNICEF

01:05

A aruncat noul iPhone 7 de pe cea mai inalta cladire din lume! Ce s-a intamplat cu telefonul - VIDEO

Antena3 Antena3,
A aruncat noul iPhone 7 de pe cea mai inalta cladire din lume! Ce s-a intamplat cu telefonul - VIDEO

Ucraineanul din spatele TechRax s-a dus pe Burj Khalifa din Dubai si a aruncat de la ultimul etaj noul iPhone 7, versiunea Jet Black, cea mai dorita de utilizatori. Peste 400. 000 de oameni s-au uitat la clipul. continuă pe Antena3

Cea mai inalta biserica de lemn din lume este in Romania, in Maramures

Sute de turisti viziteaza, anual, Manastirea Sapanta - Peri. Turistii vin curiosi sa vada minunea, biserica din lemn despre care se spune ca ar fi cea mai inalta din lume. Numarul acestora nu este insa nici macar apropiat de cel al vizitatorilor care vin la Sapanta sa vada Cimitirul Vesel.

Lupt cu ei. ii decapitez. Le gatesc capetele si le ard trupurile. Cea mai curajoasa femeie din lume. O irakiana se bate fara teama cu teroristii ISIS

Cea mai curajoasa femeie. Asa poate fi numita o irakiana in varsta de 39 de ani care conduce o trupa de barbati ce lupta impotriva jihadistilro de la Statul Islamic. Femeia lupta imp.

Paralela 45: Spania, cea mai ceruta destinatie a anului dupa atentatele din Turcia

Spania a fost cea mai ceruta destinatie a anului, atat pe curse charter, cat si pe curse de linie, crescand cu un sfert la nivelul intregii tari, fata de 2015, si compensand scaderea inregistrata pentru Antalya si Bodrum, ca urmare a atentatelor si.

Cea mai simpla reteta de placintele cu branza

Cea mai simpla reteta de placintele cu branza o poti prepara la ocazii festive sau pentru cei dragi fara vreun motiv anume. insoteste acest aperitiv sau gustare cu un pahar de vin rosu demisec.

Cum a murit chiar inainte sa se nasca cea mai noua statiune de tratament balnear din Romania

Situat in zona ariei naturale protejate Hanu Conachi judetul Galati), micul luciu de apa Lacul Negru urma sa devina, in 1990, cea mai noua investitie romaneasca in turism balnear. Desi proiectul era facut, constructorul desemnat si banii alocati, totul a fost abandonat fara se mai sape nici macar o lopata de pamant.

Peste 3.300 de austrieci ajung la Sibiu in cea mai mare excursie organizata spre Romania in ultimii 25 de ani pentru pensionarii straini

Peste 3. 300 de austrieci ajung la Sibiu in perioada 17 septembrie - 22 octombrie. Este cea mai mare excursie organizata spre Romania in ultimii 25 de ani pentru pensionarii straini, noteaza.

Doar Siria ne intrece! Cum a ajuns Romania sa aiba cea mai mare rata e emigratiei din Europa

Romania are a doua cea mai mare crestere a diasporei unei tari, dupa Siria, stat care insa se confrunta cu un razboi devastator. Potrivit unui raport al ONU privind migratia pe mapamond, 3,4 milioane de romani locuiesc in alta tara. Expertii spun ca migratia va continua, iar pentru incetinirea acestui fenomen nu sunt solutii imediate.

Cea mai frumoasa zi din viata a devenit cel mai urat cosmar. Ce a patit o mireasa in ziua nuntii

Cea mai frumoasa zi din viata ei s-a transformat intr-o adevarata drama. O mireasa de 32 de ani din Bolivia a ramas paralizata chiar in ziua nuntii, dupa ce a fost saltata in aer de.

VIDEO. Simona Halep implineste 25 de ani. Ce a realizat pana acum cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei si care sunt planurile ei de viitor

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, implineste, la data de 27 septembrie, 25 de ani. Simona a inceput sa joace tenis la varsta de patru ani, iar performantele ei au atins nivelul maxim in anul 2015, cand a ajuns pe locul doi in ierarhia WTA.

Comandantul Fortelor Navale americane din Europa si Africa: Cea mai noua unitate a noastra, unica, este baza de la Deveselu

Comandantul Fortelor Navale ale SUA din zona Europei si Africii, contraamiralul Rick Williamson, a declarat ca unitatea cea mai noua din subordinea lui este baza de pe teritoriul Romaniei, de la Deveselu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )