Libnet.ro
UNICEF

19:45

Asa arata cea mai LUXOASA BISERICA din lume. Cladirea a costat 145 de MILIOANE de dolari

Antena3 Antena3,
Asa arata cea mai LUXOASA BISERICA din lume. Cladirea a costat 145 de MILIOANE de dolari

In Clearwater, Florida, Statele Unite ale Americii s-a ridicat cea mai luxoasa biserica din lume. Cladirea, care se intinde pe mai multe etaje, are numeroase incaperi, capele, biblioteci si camere de reculegere,. continuă pe Antena3

Cea mai scumpa autostrada din lume se afla in Boston: Proiectul a costat 14,6 miliarde dolari (FOTO)

Cea mai mare autostrada din lume a fost construita in Boston si a costat 14,6 miliarde dolari, potrivit Boston Globe. The Central Artery/Tunnel Project, sau The Big Dig, asa cum a mai fost denumita, este cea m.

O seara exceptionala cu Angela Gheorghiu, cea mai stralucitoare soprana din lume, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a fost onorat sa o aiba ca invitata in studioul Sinteza Zilei pe una dintre cele mai iubite si apreciate romance, la nivel global, Angela Gheorghiu. Cea mai stralucitoare soprana din lume a lansat.

Ronaldo, cel mai bun jucator din lume potrivit revistei World Soccer

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din lume in 2013 in urma unui sondaj realizat de prestigioasa revista World Soccer. Ca o curiozitate, Ronaldo a mai castigat acest trofeu in 2008, an in care a primit si singurul sau Balon de Aur de pana acum. De altfel o singura data in ultimii opt ani castigatorul trofeului World Soccer a fost diferit de cel al Balonului de Aur. S-a intamplat in 2010 cand Lionel Messi a primit Balonul de Aur, iar Xavi Hernandez a primit trofeul pentru cel mai bun jucator in viziunea cititorilor World Soccer.

Are 20 de ani si a fost votata de mii de oameni cea mai frumoasa BLONDA din tara. E pasionata de inginerie si istorie

Veronica Koshkin a fost votata pe site-ul Miss Rusia drept cea mai frumoasa blonda din tara, cu peste 5500 de voturi. Tanara va participa automat in finala concursului de frumusete Miss Rusia 2014 si va primi.

Business report: Cel mai valoros pasaport din lume. Cat te costa se devii cetatean european; Restantele statului omoara firmele, dar va fi si mai rau; De ce este blocata creditarea: bancherii cred ca firmele sunt prea riscante pentru a le acorda imprumut

Catastrofa din Grecia se repeta in America. Incarcat de datorii si cu economia in recesiune, Puerto Rico, stat aflat sub administratia SUA, este la un pas sa ajunga in situatia Greciei. nsula din Caraibe, cu 3,7 milioane de locuitori, da fiori. Scoala in Europa: Sansa de-a depasi conditia educationala a parintilor. Particularitatile Romaniei. Romania este tara europeana cu cel mai mare procent de copii care au acelasi nivel de educatie cu parintii lor. Indicatorul se numeste.

VIDEO Magia Craciunului la Alba Iulia. Cum ii intampina pe turisti cea mai mare Cetate din Romania

Cetatea Alba Carolina, cea mai mare si mai frumoasa din Romania, isi intampina vizitatorii cu imagini spectaculoase. Pentru a creste atractivitatea monumentului, dar si a orasului, in perspectiva sarabatorilor de iarna, municipalitatea a realizat un spot video de promovare denumit Magia Craciunului la Alba Iulia.

Reorganizare ISTORICA la una din cele mai mari companii din lume

ProcterGamble vrea sa isi reorganizeze operatiunile din strainatate, fiind posibil ca divizia pentru Europa de Vest si cea pentru Europa de Est sa devina una singura, pentru reducerea costurilor, potrivit.

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania.

Sectorul Petrol and Gaz, cea mai mare pondere la finalul lui noiembrie

Fondul Proprietatea simbol FP) arata azi, intr-un raport lunar remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), ca sectorul Petrol and Gaz consemna cea mai mare pondere la finalul lunii noiembrie, de 46,97%, in timp ce lichiditatile nete si creantele detineau un procent de 0,98%.

China a devenit a treia tara din lume care a ajuns pe Luna

China a devenit, sambata, cea de a treia tara din lume care a ajuns pe Luna, dupa ce sonda spatiala Change-3 a aselenizat, potrvit CCTV, citata de AFP. Sonda spatiala Change-3 a atins solul lunar samba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )