Libnet.ro
UNICEF

13:15

Asa ceva nu se poate intampla aici!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asa ceva nu se poate intampla aici!

In vremuri distopice precum cele pe care le traim sub imperiul covid-ului, istora poate lua intorsaturi mai putin asteptate. Asa cum s-a intamplat cu transformarea fascismului difuz dintr-o potentialitate in realitate prin intrarea neo-legionarilor in Parlament. Unii refuza sa vada lucrurile asa cum sunt si relativizeaza: asa ceva nu se poate intampla la noi!. continuă pe Ziarul Bursa

Madalin Ionescu trece prin momente halucinante. I-au furat identitatea vedetei TV, cum a fost posibil asa ceva

Madalin Ionescu a apelat la Politie dupa ce i-a fost furata identitatea. Ce i se intampla acum celebrului prezentator de televiziune si cum a fost posibil sa fie pus intr-o astfel de postura? Clipe grele pentru Madalin Ionescu. I s-a furat identitatea Celebrul fost prezentator de televiziune a facut plangere la Politie intr-un caz de .

Ionel Ganea face totul pentru bani. Ce a facut cu fosta sotie, de care tocmai a divortat. Nimeni nu credea asa ceva

Dupa ce a socat pe toata lumea casatorindu-se cu o alta femeie la doar doua luni de la separarea de fosta sotie, Ionel Ganea uimeste din nou. Se pare ca fostul fotbalist face totul pentru bani. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Ionel Ganea s-a aliat cu fosta sotie?! in ciuda carierei sale impresionante .

Vaccinul anti-covid-19 Moderna, gata inainte de izbucnirea pandemiei. Cum a fost posibil asa ceva

Pe 16 noiembrie Moderna a anuntat ca vaccinul sau are o eficienta de aproximativ 95 % in prevenirea coronavirusului, dar serul a fost conceput inca de pe data de 13 ianuarie, cu doua luni inainte de declararea pandemiei, noteaza New Iork Magazine. Vaccinul anti-covid-19 Moderna, gata inainte de izbucnirea pandemiei Acel vaccin a fost proiectat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )