Libnet.ro
UNICEF

16:16

Asa am trait Romania - Belarus 5-3

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Romania - Belarus 5-3

Nationala Romaniei a intalnit Belarus, miercuri seara, intr-un amical programat de la ora 19:00 pe arena Ilie Oana din Ploiesti. continuă pe Online Sport

Romania Belarus. Incalzirea inaintea ultimelor meciuri din Liga Natiunilor

Nationala Romaniei isi face incalzirea pentru ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor in amicalul de miercuri seara cu Belarus.

Romania - Belarus 5-3. Suferim alarmant in aparare!

Nationala Romaniei a avut 4-0 la pauza si chiar 5-0 in debutul partii secunde, pentru a incasa apoi trei goluri de la o echipa aflata la limita topului 100 mondial. Portarul David Lazar a aparat o lovitura de la 11 metri, astfel am fi vorbit despre o victorie la limita a tricolorilor.

Romania Belarus 5-3, festival de goluri la Ploiesti! Tricolorii au avut 5-0, dar au jucat slab in repriza a doua

UPDATE, ora 20:52 Romania a aratat excelent in prima ora a amicalului cu Belarus si a avut 5-0. Goluri marcate de Mitrea, Marin, Puscas si Nedelcearu, o dubla. Dar ultima jumatate de ora a fost foarte modesta pentru tricolori. Oaspetii au punctat de trei ori si s-a terminat 5-3. Urmeaza duelul cu Norvegia, duminica, .

Romania-Belarus. Ne-am lins ranile! Nationala intrerupe seria neagra, dupa o victorie lejera intr-un meci cu 8 goluri

Reprezentativa Romaniei a invins nationala Belarusului, 5-3 4-0), intr-un meci amical disputat miercuri seara, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

Selectionerul Mirel Radoi despre prostia de meci amical cu Belarus, demisie si revansa cu Norvegia

Pentru nationala Romaniei urmeaza ultimele trei partide ale anului, iar Mirel Radoi a discutat intr-o conferinta de presa despre situatia de la prima reprezentativa. Selectionerul a comentat si declaratia lui Mircea Lucescu, cel care afirmase ca meciurile amicale ale nationalelor sunt o prostie.

Romania - Belarus. 9 jucatori noi in primul 11 al lui Mirel Radoi. Cum arata echipa de start

Mirel Radoi continua surprizele la echipa nationala. A schimbat 9 jucatori fata de ultimul meci, pierdut cu 0-1 in fata Austriei. Tatarusanu, titular incontestabil de ani de zile, a fost inlocuit de Lazar,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )