Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romania Belarus. Incalzirea inaintea ultimelor meciuri din Liga Natiunilor

Online Sport Online Sport,
Romania Belarus. Incalzirea inaintea ultimelor meciuri din Liga Natiunilor

Nationala Romaniei isi face incalzirea pentru ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor in amicalul de miercuri seara cu Belarus. continuă pe Online Sport

Radoi inaintea celor trei meciuri din noiembrie: Nu am venit cu gandul sa demisionez

Selectionerul Mirel Radoi a transmis un mesaj de continuitate inaintea amicalului cu Belarus si ultimelor doua partide din Liga Natiunilor.

Romania Belarus 5-3, festival de goluri la Ploiesti! Tricolorii au avut 5-0, dar au jucat slab in repriza a doua

UPDATE, ora 20:52 Romania a aratat excelent in prima ora a amicalului cu Belarus si a avut 5-0. Goluri marcate de Mitrea, Marin, Puscas si Nedelcearu, o dubla. Dar ultima jumatate de ora a fost foarte modesta pentru tricolori. Oaspetii au punctat de trei ori si s-a terminat 5-3. Urmeaza duelul cu Norvegia, duminica, .

Asa am trait Romania - Belarus 5-3

Nationala Romaniei a intalnit Belarus, miercuri seara, intr-un amical programat de la ora 19:00 pe arena Ilie Oana din Ploiesti.

VIDEO Exemplu de solidaritate in Belarus: Cum sunt ascunsi protestatarii din calea fortelor de ordine

Zeci de perechi de incaltari adunate intr-un hol mic, dintr-un colt al camerei de inregistrare se vad cateva persoane stand in picioare sau pe jos, discutand in surdina. Toti au fugit din calea fortelor de ordine din Belarus care aresteaza lumea chiar si la intamplare in contextul protestelor fata de regimul lui Alexandr Lukasenko.

Specia preistorica de pesti din Romania. Pericolul in care se afla din cauza oamenilor

Un peste ale carui prime semne de viata dateaza de acum 45 de milioane de ani este pe cale de disparitie din cauza barajelor de pe raul Arges si a nepasarii autoritatilor. Cateva zeci de exemplare inca mai pot fi gasite acum in judetul mentionat, insa nu se stie pentru cat timp. Specia preistorica pe .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,358 seconds )