Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romania - Belarus. 9 jucatori noi in primul 11 al lui Mirel Radoi. Cum arata echipa de start

B1 B1,
Romania - Belarus. 9 jucatori noi in primul 11 al lui Mirel Radoi. Cum arata echipa de start

Mirel Radoi continua surprizele la echipa nationala. A schimbat 9 jucatori fata de ultimul meci, pierdut cu 0-1 in fata Austriei. Tatarusanu, titular incontestabil de ani de zile, a fost inlocuit de Lazar,. continuă pe B1

Romania Belarus 5-3, festival de goluri la Ploiesti! Tricolorii au avut 5-0, dar au jucat slab in repriza a doua

UPDATE, ora 20:52 Romania a aratat excelent in prima ora a amicalului cu Belarus si a avut 5-0. Goluri marcate de Mitrea, Marin, Puscas si Nedelcearu, o dubla. Dar ultima jumatate de ora a fost foarte modesta pentru tricolori. Oaspetii au punctat de trei ori si s-a terminat 5-3. Urmeaza duelul cu Norvegia, duminica, .

Romania vs Belarus - Ultima repetitie inainte de duelul cu Norvegia

Mirel Radoi va incerca sa faca ultimele reglaje inainte de duelul cu Norvegia, tricolorii duelandu-se miercuri, intr-un meci amical, cu nationala Belarusului. Confruntarea va avea loc la Ploiesti, pe Ilie Oana, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProX de la ora 19:00.

Romania - Belarus 5-3. Suferim alarmant in aparare!

Nationala Romaniei a avut 4-0 la pauza si chiar 5-0 in debutul partii secunde, pentru a incasa apoi trei goluri de la o echipa aflata la limita topului 100 mondial. Portarul David Lazar a aparat o lovitura de la 11 metri, astfel am fi vorbit despre o victorie la limita a tricolorilor.

Romania Belarus. Incalzirea inaintea ultimelor meciuri din Liga Natiunilor

Nationala Romaniei isi face incalzirea pentru ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor in amicalul de miercuri seara cu Belarus.

Asa am trait Romania - Belarus 5-3

Nationala Romaniei a intalnit Belarus, miercuri seara, intr-un amical programat de la ora 19:00 pe arena Ilie Oana din Ploiesti.

Romania vs Belarus 5-3 - Dupa o ora de vis, tricolorii primesc trei goluri

Meciul amical dintre Romania si Belarus a inceput perfect pentru Mirel Radoi. Dupa 55 de minute, tricolorii conduceau cu 5-0, insa relaxarea si greselile din aparare au facut ca scorul final sa fie 5-3 Lazar a aparat un penalti la 5-2). Dupa o partida fara presiune in care unii jucatori au evoluat foarte bine, urmeaza doua dueluri mult mai dificile, in Liga Natiunilor, cu Norvegia si Irlanda de Nord.

CORONAVIRUS Romania: Bucurestiul ramane pe primul loc in topul infectarilor cu SARS-CoV-2. Judetul Cluj depaseste 400 de noi imbolnaviri despistate in 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, 7. 304 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, dintr-un total de 31. 005 efectuate in ultimele 24 de ore. Bilantul total ajunge astfel la 314.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )