Libnet.ro
UNICEF

23:15

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Adelaide

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Adelaide

Am transmis live text in aceasta pagina primul meci de simplu sustinut de Simona Halep in 2020. continuă pe Online Sport

Simona Halep Ajla Tomljanovic, in turul 2 la Adelaide. Primele declaratii ale sportivei inainte de meci

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) joaca marti, 14 ianuarie, in turul 2 al turneului din Adelaide, impotriva australiencei Ajla Tomljanovic 26 de ani, locul 52 WTA). Sportiva din Constanta a facut primele declaratii inainte de primul meci din cadrul competitiei care a fost introdusa in premiera in circuitul WTA. Simona Halep .

WTA Adelaide: Organizatorii au anuntat cand se va juca Simona Halep vs Ajla Tomljanovic

Organizatorii turneului de la Adelaide de categorie Premier) au anuntat programul zilei de marti, iar meciul dintre Simona Halep si Ajla Tomljanovic va fi penultimul de pe arena centrala. Confruntarea va fi LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Adelaide: Simona Halep, in sferturi (6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) Sfaturile lui Darren

Simona Halep a debutat cu dreptul in noul sezon, victoria fiind prima obtinuta fara set cedat in confruntarile cu Ajla Tomljanovic 6-4, 7-5). A fost nevoie de cate un on-court coaching in fiecare set pentru ca Simona sa faca pasul decisiv. Dupa un meci de o ora si 36 de minute, Halep a obtinut biletul care sa o duca in sferturile turneului Premier de la Adelaide.

WTA Adelaide: Simona Halep vs Ajla Tomjlanovic sau o jucatoare venita din calificari, in turul doi

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua direct in turul doi la turneul de la Adelaide, cu premii de 848. 000 de dolari.

Simona Halep joaca si dublu la Adelaide

Jucatoarea Simona Halep s-a inscris si in proba de dublu a turneului WTA de la Adelaide, Australia.

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Adelaide

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, marti, primul sau meci de simplu din 2020, 6-4, 7-5 cu australianca Ajla Tomljanovic, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu premii totale de 848. 000 dolari.

Simona Halep, debutul si obiectivul pentru 2020: Castigarea unui Grand Slam, a inceput sa-mi placa

Nu a mai ramas mult timp si Simona Halep va debuta si la simplu in sezonul 2020. Adversara la Adelaide ii va fi Ajla Tomljanovic. inainte de a intra pe teren, fostul lider al ierarhiei WTA a vorbit despre obiectivele pentru anul in curs. Astfel, am aflat ca isi doreste sa castige un titlu de Grand Slam: a inceput sa-mi placa, a precizat Simona.

Incendiile din Australia: Simona Halep l-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill si doneaza 2.000 de dolari

Simona Halep a calculat ca l-a enervat de zece ori pe Darren Cahill in timpul meciului disputat, marti, cu Ajla Tomljanovic, astfel ca va dona 2. 000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia. Victoria din optimile turneului de la Adelaide ii asigura romancei un premiu brut de 22. 400 de dolari.

DigiSport: imi pare rau! Momentul in care Simona Halep a recunoscut cu ce echipa tine. Fanii au izbucnit in urale. VIDEO

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-4, 7-5, pe Ajla Tomljanovic.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )