Libnet.ro
UNICEF

15:15

Asa am trait Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, a intrat in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video . continuă pe Online Sport

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie marti contra americancei Alison Riske.

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros (miercuri, 12:00)

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros. Dificultati pentru lidera mondiala!

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Meciul dintre Simona Halep si Alison Riske SUA, 83 WTA), care ar fi trebuit sa fie ultimul pe arena Philippe-Chatrier, a fost amanat pentru miercuri, se arata pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Programul zilei de marti a fost dat peste cap de ploaie, iar arenele de la Roland Garros nu sunt dotate cu nocturna. Organizatorii nu au stabilit inca programul zilei de maine.

Simona Halep vs Alison Riske, ultimul meci al zilei de marti de pe Philippe Chatrier

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul de marti n. r. 29 mai), meciul de debut al Simonei Halep cap de serie numarul unu) cu Alison Riske 105 WTA) fiind ultima disputa a zilei de pe arena Philippe Chatrier. Tot marti vor evolua si alte trei reprezentante ale Romaniei: Irina Begu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea. Intra in material pentru a vedea programul fetelor noastre.

WTA Nurnberg: Alison Riske (adversara Simonei Halep la Roland Garros), nvinsa n finala de Johanna Larsson (scor 7-6, 6-4)

Americanca Alison Riske 105 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur de la Roland Garros, a fost invinsa, sambata, de Johanna Larsson 97 WTA), scor 7-64), 6-4, in finala turneului WTA de la Nurnberg. Gratie acestui succes, suedeza si-a trecut in palmares primul titlu dupa o perioada de trei ani si al doilea din cariera.

Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros

Jucatoarele din Romania,Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea vor evolua, marti, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Simona Halep va evolua cu americanca.

Veste buna pentru Simona Halep. A fost eliminata rivala principala a romancei la Roland Garros

Simona Halep a primit o veste buna inca din debutul turneului de la Roland Garros. Jelena Ostapenko, campioana din 2017 de la Roland Garros, cea care a invins-o pe Simona Halep in marea finala, a fost eliminata i.

SIMONA HALEP a rupt tacerea! PROPUNERE incendiara facuta lui TIRIAC: A facut asta in trecut, dar cu mine, nu

Simona Halep a vorbit intr-un interviu pentru Sports Illustrated despre omul de afaceri Ion Tiriac si despre obiceiul ciudat al acestuia de a manca sticla. Am auzit ca a facut asta in trecut, dar cu mine, nu.

Simona Halep, despre operatia de micsorare a sanilor, relatia cu Ion Tiriac si jocul ei: incerc sa ating perfectiunea

Simona Halep a acordat un interviu celor de la Sports Illustrated inaintea turneului de la Roland Garros, atingand mai multe subiecte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,298 seconds )