Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep, despre operatia de micsorare a sanilor, relatia cu Ion Tiriac si jocul ei: incerc sa ating perfectiunea

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, despre operatia de micsorare a sanilor, relatia cu Ion Tiriac si jocul ei: incerc sa ating perfectiunea

Simona Halep a acordat un interviu celor de la Sports Illustrated inaintea turneului de la Roland Garros, atingand mai multe subiecte. continuă pe Adevărul

SIMONA HALEP a rupt tacerea! PROPUNERE incendiara facuta lui TIRIAC: A facut asta in trecut, dar cu mine, nu

Simona Halep a vorbit intr-un interviu pentru Sports Illustrated despre omul de afaceri Ion Tiriac si despre obiceiul ciudat al acestuia de a manca sticla. Am auzit ca a facut asta in trecut, dar cu mine, nu.

John McEnroe: Ar fi frumos sa castige Simona Halep la Paris. Poate cicatricile o vor motiva si mai mult

Expertii EuroSport Kim Clijsters si John McEnroe au vorbit despre Simona Halep si sansele ei de a casiga turneul de la Roland Garros.

Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros

Jucatoarele din Romania,Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea vor evolua, marti, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Simona Halep va evolua cu americanca.

Veste buna pentru Simona Halep. A fost eliminata rivala principala a romancei la Roland Garros

Simona Halep a primit o veste buna inca din debutul turneului de la Roland Garros. Jelena Ostapenko, campioana din 2017 de la Roland Garros, cea care a invins-o pe Simona Halep in marea finala, a fost eliminata i.

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Meciul dintre Simona Halep si Alison Riske SUA, 83 WTA), care ar fi trebuit sa fie ultimul pe arena Philippe-Chatrier, a fost amanat pentru miercuri, se arata pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Programul zilei de marti a fost dat peste cap de ploaie, iar arenele de la Roland Garros nu sunt dotate cu nocturna. Organizatorii nu au stabilit inca programul zilei de maine.

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie marti contra americancei Alison Riske.

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros (miercuri, 12:00)

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros. Dificultati pentru lidera mondiala!

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, a intrat in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

VIDEO Simona Halep, in compania a trei mari campioni: Nadal, Djokovici si Zverev

Liderul mondial WTA, Simona Halep, liderul mondial ATP, Rafael Nadal, plus Novak Djokovici si Alexander Zverev, au jucat tenis la Roland GArros pentru copii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3195 seconds )