Libnet.ro
UNICEF

10:45

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020, marti dimineata in Romania, impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA). continuă pe Online Sport

Simona Halep - Jennifer Brady: Organizatorii au anuntat ora meciului

Partida Simona Halep - Jennifer Brady va deschide sesiunea de seara pe Margaret Court Arena in ziua a doua a primului turneu de Mare Slem al anului. Asta inseamna ca fanii tenisului din Romania vor putea urmari debutul Simonei la Australian Open 2020, marti dimineata, de la ora 10.

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady, in turul 1 la Australian Open. Ce probleme medicale a avut romancame medicale

Simona Halep Jennifer Brady Live Video, in turul 1 la Australian Open. Partida programata marti, 21 ianuarie, la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poat fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci. UPDATE: Simona .

Australian Open: Programul zilei a doua - Cand se va juca Simona Halep vs Jennifer Brady

Organizatorii de la Australian Open au anuntat deja programul zilei de marti, o zi in care va intra in scena si Simona Halep. Meciul fostei finaliste de la Melbourne cu Jennifer Brady va avea loc pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

Australian Open: Simona Halep, in turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady) Puternica mental

Nu a avut inceputul de meci pe care il astepta, dar a luptat pentru fiecare punct si a reusit gratie unui mental puternic sa anuleze trei sanse de set ale adversarei. Simona Halep s-a calificat in turul doi de la Australian Open dupa un meci intens jucat impotriva lui Jennifer Brady 7-65), 6-1). Prima mansa a fost cheia partidei, Halep aratand multa disponibilitate la efort. Confruntarea de pe Margaret Court Arena a durat o ora si 36 de minute.

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

Simona Halep, cazatura puternica in primul tur de la Australian Open. Sportiva noastra s-a pravalit la pamant si a avut nevoie de interventia medicului Apoi a dat de pamant cu Brady

Simona Halep si-a castigat primul meci de la Australian Open, invingand-o pe Jennifer Brady in minimum de seturi, dar partida n-a fost lipsita de emotii. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: Veste fabuloasa primita de Halep inainte de debutul la primul Grand Slam al anului

Simona Halep a urcat pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii, luni, chiar in ziua in care a debutat turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )