Libnet.ro
UNICEF

12:30

Australian Open: Simona Halep, in turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady) Puternica mental

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Simona Halep, in turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady) Puternica mental

Nu a avut inceputul de meci pe care il astepta, dar a luptat pentru fiecare punct si a reusit gratie unui mental puternic sa anuleze trei sanse de set ale adversarei. Simona Halep s-a calificat in turul doi de la Australian Open dupa un meci intens jucat impotriva lui Jennifer Brady 7-65), 6-1). Prima mansa a fost cheia partidei, Halep aratand multa disponibilitate la efort. Confruntarea de pe Margaret Court Arena a durat o ora si 36 de minute. continuă pe Hotnews

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi - Cu ce jucatoare de mare perspectiva va juca

Sorana Cirstea 74 WTA) s-a calificat, luni, in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa o invinga, scor 6-2, 7-65), pe Barbora Strycova Cehia, 34 WTA).

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul 2 la Australian Open

La prima vedere Simona Halep va avea o misiune facila in turul 2, dupa ce in runda inaugurala a avut de lucru serios cu Jennifer Brady din Statele Unite.

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Halep, debut spectaculos la Australian Open: Simona a facut un prim set formidabil si e in turul II

Simona Halep 3 WTA) s-a luptat admirabil, a salvat trei mingi de set, si a intors soarta unei partide in care, la un moment dat, Jennifer Brady 49 WTA) parea ca face legea pe teren.

Simona Halep s-a tinut de glume dupa primul meci la Australian Open

Luata la intreberi de fostul mare jucator spaniol Alex Corretja n. r. - reporter special pentru Eurosport), Simona Halep a avut ragaz sa-si afiseze zambetul larg.

VIDEO Australian Open: Harriet Dart, adversara Simonei Halep in turul doi

Harriet Dart Marea Britanie, 173 WTA), jucatoare venita din calificari, va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea de la Australian Open. Britanica a invins-o in trei seturi pe japoneza Misaki Doi 82 WTA), scor 2-6, 6-4, 7-66), dupa doua ore si 49 de minute.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady

Calificata in turul 2 la Australian Open, Simona Halep a reactionat la cald dupa meciul cu Jennifer Brady oferind detalii si despre cazatura suferita in timpul primului set.

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

VIDEO Halep, vedeta zilei pe Twitter: Cele mai spectaculoase imagini de la debutul ei la Australian Open

Simona Halep 3 WTA) a trecut in minimum de seturi de americanca Jennifer Brady 49 WTA), iar Twitter-ul celor de la WTA a tratat partida ca pe un mare eveniment.

Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Printre jucatoarele care s-au calificat marti in turul al doilea de la Australian Open se gasesc nume importante precum Karolina Pliskova favorita 2), Simona Halep 4), Elina Svitolina 5), Belinda Bencic 6) sau Angelique Kerber 17). De pe lista capilor de serie au mai parasit prematur competitia Johanna Konta 12), Marketa Vondrousova 15, finalista la Roland Garros in 2019), Amanda Anisimova 21) si Anastasija Sevastova 31).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )