Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ascensiunea celor mai influenti oameni din lume. 10 personalitati care si-au inceput cariera de la munca de jos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ascensiunea celor mai influenti oameni din lume. 10 personalitati care si-au inceput cariera de la munca de jos

Multi din cei mai influenti si bogati oameni ai lumii si-au inceput cariera de la munca de jos. Wall-Street. ro iti prezinta 10 personalitati de succes care, potrivit Business Insider , si-au inceput cariera cu locuri de munca modeste, dar au avut o. continuă pe Wall-Street Ro

Doua poezii romanesti, in topul celor mai frumoase poezii de dragoste din intreaga lume. CITESTE-LE aici

Poezii ale scriitoarelor Nina Cassian si Doina Ioanid au fost incluse intr-un top international al celor mai frumoase 50 de poeme de dragoste din ultimii 50 de ani, informeaza publicatia britanica The.

Femeia sau al doilea cel mai vandut produs din lume

Capitalismul promoveaza o cultura a consumului care nu are limite, orice poate deveni un produs ce poate fi vandut sau cumparat, inclusiv trupul unei fete. Asa s-a ajuns ca femeile sa ocupe locul doi in topul celor mai vandute produse din lume, dupa droguri si inaintea armelor ilegale.

VIDEO Mall of the World, cel mai mare centru comercial din lume se construieste in Dubai

Proiectele imobiliare din Dubai uimesc de fiecare data prin amploarea lor, iar cel mai recent anunt se refera la demararea lucrarilor de constructie pentru cel mai mare mall din lume, care se va intinde pe o suprafata de 743. 000 de metri patrati.

VIDEO Tot America ramane cea mai mareata tara din lume. La Hollywood

Ziua Nationala a SUA nu este doar un motiv de sarbatoare pentru americani, in fiecare an, pe 4 iulie, ci si una dintre temele preferate ale cineastilor americani. Cum altfel, in cea mai mareata tara din lume, dupa cum o considera americanii. Cu bunele si cu relele ei.

FOTO Cele mai bune 10 hoteluri din lume. Ungaria este in top

Publicatia TravelLeisuire a publicat recent un clasament al celor mai bune hoteluri din lume. in top 3 se afla si un hotel din Budapesta.

FOTO: Cum arata cele mai bizare accidente rutiere din lume, care sfideaza logica

Galeria de mai sus contine o serie de imagini cu cele mai ciudate accidente rutiere din lume.

Cine sunt avocatii care au acordat consultanta pentru oferta Electrica, cel mai mare IPO din Romania

RTPR Allen Overy, Paul Hasting LLP, Musat Asociatii si Clifford Chance sunt firmele de avocatura romanesti si straine care au acordat consultanta juridica in cadrul ofertei publice initiale IPO) realizata de Electrica, cea mai mare facuta.

Vreme extrema in mai multe orase din tara. Grindina, vant puternic si vijelii. Ce SURPRIZA ne asteapta in acest weekend

A fost vreme extrema in mai multe localitati din tara in aceasta noapte. La Suceava, o ploaie torentiala a transformat strazile in adevarate paraie. Probleme au fost si in Capitala, unde vantul.

Cel mai apreciat bilbiotecar din lume lucreaza in mediul rural, in biblioteca din comuna Pietrari

Crina Popescu este bibliotecar in comuna valceana Pietrari de mai bine de 14 ani si, de curand, a fost premiata pentru simplul fapt ca este o sursa de inspiratie pentru toti cei care trec pragul bibliotecii. Cu ajutorul unei singure fotografii, Crina a obtinut aprecierea a sute de oameni si marele premiu la un concurs la care au participat bibliotecari de pe patru continente.

O selectie a celor mai bune documentare de la Pelicam, proiectata la Bucuresti

Cele mai apreciate cinci documentare proiectate la Festivalul International de Film Pelicam Tulcea, 13-15 iunie) sunt aduse in Capitala, in perioada 8-10 iulie, la Cinema Elvira Popescu, intr-o retrospectiva realizata de organizatorii evenimentului de la Tulcea.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )