Libnet.ro
UNICEF

13:16

Doua poezii romanesti, in topul celor mai frumoase poezii de dragoste din intreaga lume. CITESTE-LE aici

Antena3 Antena3,
Doua poezii romanesti, in topul celor mai frumoase poezii de dragoste din intreaga lume. CITESTE-LE aici

Poezii ale scriitoarelor Nina Cassian si Doina Ioanid au fost incluse intr-un top international al celor mai frumoase 50 de poeme de dragoste din ultimii 50 de ani, informeaza publicatia britanica The. continuă pe Antena3

Castelul Fagaras, pe locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a realizat un top 10 al celor mai frumoase castele din lume, iar Castelul Fagaras din Romania este situat pe locul doi in acest clasament.

FOTO VIDEO Cetatea Fagaras, a doua in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a prezentat un top zece al celor mai frumoase castele si cetati din lume. Fortareata romaneasca ocupa al doilea loc, dupa castelul Neuschwanstein din Germania.

FOTO VIDEO Cum a ajuns Cetatea Fagaras in topul celor mai frumoase din lume: Povestea temnitei care a gazduit balurile preferate de Mihai Viteazul

Publicatia americana Huffington Post a prezentat un top zece al celor mai frumoase castele si cetati din lume. Fortareata romaneasca ocupa al doilea loc, dupa castelul Neuschwanstein din Germania.

Romania-Argentina, intre cele mai frumoase zece meciuri din istoria World Cup

Topul celor mai frumoase meciuri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal.

Dracula ne promoveaza din nou: americanii recomanda Sighisoara, in topul locurilor europene pe care trebuie sa le vezi in viata

Dupa ce Cetatea Fagarasului a ocupat locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume intocmit de Huffington Post, orasul Sighisoara este plasat in lista locurilor din Europa pe trebuie sa le vezi in viata, potrivit Business Insider .

FORBES Topul 100 al celor mai influente celebritati din 2014

Cantareata americana Beyonce Knowles 32 de ani) ocupa locul fruntas in topul 100 al celor mai influente celebritati, unul dintre cele mai importante clasamente intocmit anual de revista Forbes. Supranumita Queen B, artista a urcat pe prima pozitie, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari, doar in 2013.

Cele mai frumoase imagini ale Clujului vor putea fi vazute la salonul foto al APPC

Prima editie a Salonului Foto al APPC, organizat de Asociatia Profesionistilor din Presa - Cluj, cu sprijinul asociatiei Fapte, va avea loc duminica, 6 iulie, de la ora 17. 00, la Centrul de Cultura Urbana Casino din Parcul Central. Fotojurnalistii vor expune cele mai frumoase imagini ale Clujului.

Cele mai frumoase castele din lume: o cetate din Romania este in top 3

Cele mai frumoase castele din lume au aparut intr-un top intocmit de Huffington Post . Printre ele se afla si o cetate din Romania, plasata pe locul doi pe lista, dupa un castel din Germania. Jurnalistii straini au scris despre cetatea din tara.

O selectie a celor mai bune documentare de la Pelicam, proiectata la Bucuresti

Cele mai apreciate cinci documentare proiectate la Festivalul International de Film Pelicam Tulcea, 13-15 iunie) sunt aduse in Capitala, in perioada 8-10 iulie, la Cinema Elvira Popescu, intr-o retrospectiva realizata de organizatorii evenimentului de la Tulcea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )