Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Tot America ramane cea mai mareata tara din lume. La Hollywood

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tot America ramane cea mai mareata tara din lume. La Hollywood

Ziua Nationala a SUA nu este doar un motiv de sarbatoare pentru americani, in fiecare an, pe 4 iulie, ci si una dintre temele preferate ale cineastilor americani. Cum altfel, in cea mai mareata tara din lume, dupa cum o considera americanii. Cu bunele si cu relele ei. continuă pe Adevărul

Tom Kha Gai. Cum se gateste cea mai cunoscuta supa thailandeza

Tom Kha Gai este probabil cea mai cunoscuta si mai apreciata supa din bucataria thailandeza. Succesul acestui fel de mancare se bazeaza pe o combinatie de arome, aparent, din registre diferite lapte de cocos alaturi de kaffir lime, ceapa sau ardei iute), dar care impreuna realizeaza ceva cu adevarat delicios.

Cresterea afacerilor din zona euro, cea mai slaba din ultimele sase luni

Sectorul afacerilor din zona euro a consemnat, in iunie, cea mai slaba crestere din ultimele sase luni, potrivit unui sondaj Markit.

Exemplu de modestie, marca Halep: Ce-si dorea Simona anul trecut si unde a ajuns acum cea mai buna jucatoare a noastra

Simona Halep este cu siguranta cea mai buna jucatoare de tenis a noastra din toate timpurile, fiind la un pas de locul doi mondial.

KPMG: Romania, printre tarile cu rata cea mai redusa de contractare a fondurilor europene

Tarile cu rata cea mai redusa de contractare a fondurilor europene, la finalul anului trecut, au fost Slovacia si Romania, potrivit unui studiu KPMG menit sa furnizeze o imagine de ansamblu a progresului inregistrat de Cadrele Strategice Nationale de Referinta in apropierea sfarsitului perioadei de programare 2007-2013, in Europa Centrala si de Est.

Ponta: M-as bucura daca am fi in turul 2 cu Tariceanu. Ar fi cea mai eleganta si civilizata campanie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca s-ar bucura daca PSD il va avea in turul doi drept adversar pe Tariceanu, intrucat va fi cea mai eleganta si civilizata campanie. M-as bucura daca am fi in.

ASUS ROG G550JK, cea mai noua unealta de gaming demna de recorduri

In conformitate cu desele schimbari din piata de componente hardware, cei de la ASUS au anuntat noul notebook de gaming Republic of Gamers G550JK. Daca nu am fost corupti inca de Sony si Microsoft pentru a ne achizitiona o consola next-gen, singura solutie pentru gaming de calitate ramane un PC cu o configuratie decenta. Pornind de la aceasta premisa si insistand pe un design consacrat care oricum arata foarte bine, cei de la ASUS au anuntat in urma cu cateva [].

Unde se traieste cel mai mult in Romania? Judetele cu durata de viata cea mai ridicata din tara noastra

Dupa criteriul sperantei de viata la nastere denumita si durata medie de viata), judetul Valcea este la un pol, iar Satu Mare la celalalt. Valcenii au o speranta de 77,87 de ani, iar satmarenii de 73,29 de ani, se arata intr-o cercetare a Statisticii,obtinuta de HotNews. ro. Durata medie a vietii nu prea are legatura cu nivelul PIB-ului pe cap de locuitor, desi am fi tentati sa spunem ca acolo unde nivelul de trai e mai ridicat, speranta de viata e si ea mai mare. E drept, speranta de viata la nastere reprezinta unul dintre indicatorii prin prisma caruia se analizeaza gradul de dezvoltare la care a ajuns o societate. Evolutia acestui indicator este conditionata mai degraba de stilul de viata, de starea de sanatate, de alimentatie si de nivelul educatiei sanitare, decat de conditiile economico-sociale. Vezi lucrarea INS integral in atasament.

Faze Tari: Cea mai noua moda in materie de fotografii la nunti. Mireasa si domnisoarele de onoare in fundul gol; Ea este Venus, pisica cu doua fete! Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum; Cele mai ciudate specii de animale fara par!

Ce face americanul cand prinde o mega-promotie? Cumpara tot stocul magazinului. Este foarte tentant cand gasesti un produs aflat in promotie. De ce au barbatii sfarcuri? Explicatia oamenilor de stiinta. Explicatia este foarte interesanta si ar putea sa-i dezmageasca putin pe unii barbati.

VIDEO Mercedes-Benz Clasa S Pullman va fi cea mai lunga limuzina produsa in serie: 6.4 metri

La doar cativa ani dupa decizia Daimler de a ingropa in cartile de istorie un nume de legenda, Maybach, mai-marii companiei germane au hotarat reluarea rivalitatii cu nobilul britanic Rolls-Royce Phantom prin intermediul unui nume pana nu demult rezervat conducatorilor de state: Pullman.

VIDEO Mercedes-Benz Clasa S Pullman va fi cea mai lunga limuzina produsa in serie: 6,4 metri

La doar cativa ani dupa decizia Daimler de a ingropa in cartile de istorie un nume de legenda, Maybach, mai-marii companiei germane au hotarat reluarea rivalitatii cu nobilul britanic Rolls-Royce Phantom prin intermediul unui nume pana nu demult rezervat conducatorilor de state: Pullman.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )