Libnet.ro
UNICEF

10:15

ASF incepe evaluarea a 26 de firme de asigurari din Romania. Printre motive: Gradul ridicat de concentrare din piata si dependenta de RCA

Hotnews Hotnews,
 ASF incepe evaluarea a 26 de firme de asigurari din Romania. Printre motive: Gradul ridicat de concentrare din piata si dependenta de RCA

26 de firme de asigurare si reasigurare din Romania vor fi evaluate in acest an in cadrul unui exercitiu demarat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), menit sa descopere in profunzime riscurile si vulnerabilitatile sectorului asigurarilor. in acest sens, ASF a demarat recent o licitatie pentru achizitia serviciilor unui consultant care va coordona si consilia auditorii independenti care vor efectua evaluarea activelor si pasivelor pe piata asigurarilor din Romania. Vezi in articol detalii despre valoarea contractului si motivele care au dus la aceasta noua evaluare in asigurari. continuă pe Hotnews

26 de firme de asigurari, evaluate de ASF din cauza concentrarii pe piata RCA

26 de firme de asigurare si reasigurare din Romania vor fi evaluate in acest an in cadrul unui exercitiu demarat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), menit sa descopere in profunzime riscurile si vulnerabilitatile sectorului asigurarilor, scrie Hotnews.

Cum arata Noelle Vlasov, nepoata avocatului Mihail Vlasov. Este considerata cel mai frumos copil din Romania

Noelle, fiica creatoarei IngridVlasov si nepoata avocatului Mihail Vlasov, a implinit de curand 16 ani. Noelle a fost considerata unul dintre cei mai frumosi copii din Romania. La varsta de 4 ani defila deja.

Modificare drastica a orelor de sport din Romania, din toamna. Toti elevii sunt obligati sa o accepte

Situatie fara precedent in invatamantul romanesc. Modificare drastica a orelor de sport, din toamna. Toti elevii vor trebui sa respecte noile reguli impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii coronavirusului. Modificare importanta in ceea ce priveste orele de sport din noul an scolar Pe 14 septembrie 2020, va incepe noul an scolar. Dupa aproape un semestru .

Vedete cu coronavirus din Romania. Cine a luat covid-19 si cum s-a simtit

Mai multe vedete din Romania au fost infectate cu noul coronavirus. Ele au vorbit si despre experienta prin care au trecut. Vedete din Romania care au luat Covid-19 Andreea Esca Stirista a avut o forma usoara a bolii, insa sotul ei, Alexandre Eram, a avut complicatii cau au speriat intreaga familie. Am inceput sa testez .

Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii elevilor din Romania. Previziunea sumbra despre reintoarcerea la scoala

O noua previziune sumbra in ceea ce priveste coronavirusul in Romania! Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat ce se va intampla in Romania dupa redeschiderea scolilor in sistem normal. Mesajul acestuia catre parinti. Mesaj pentru parinti: Redeschiderea scolilor, un adevarat pericol Vestile rele in ceea ce priveste coronavirusul nu par sa se .

Camerele de supraveghere in orasele din Romania, noua realitate: ce spune legea

Conform particularitatilor unei noi legi publicate deja in Monitorul Oficial, camerele de supraveghere in Romania isi vor gasi loc in toate orasele din Romania, in care edilii si le.

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Asociatia Aeroporturilor din Romania: Traficul de pasageri din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului Cele 17 aeroporturi din tara, afectate de criza COVID-19

Potrivit Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR), traficul de pasageri de pe cele 17 aeroporturi din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului 2020, estimandu-se un trafic total de 9. 000 de.

Judetul din Romania plin de radare. Decizia finala a autoritatilor. Vesti proaste pentru soferi!

Politistii dintr-un judet din Romania testeaza de zor un sistem de radare fixe. Primul a fost deja montat. Despre ce oras este vorba si cum decurge totul? Care sunt obiectiile de la momentul actual? Nou sistem de radare fixe intr-un judet din Romania La Cluj-Napoca a fost amplasat primul radar fix, iar in viitorul apropiat .

Cum iti iei banii inapoi pe concedii sau concerte. Prima asigurare din Romania

Eurolife FFH a lansat in Romania prima asigurare ce permite rambursarea aproape integrala a sumelor chletuite pe concedii, calatorii, concerte si altele, in cazul anularii lor din diverse motive. Sunt acoperite inclusiv pierderile generate de coronavirus. Asigurarea poate fi facuta online, prin completarea unui formular. Cum iti iei banii inapoi pe concedii sau concerte. Prima .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )