Libnet.ro
UNICEF

15:45

Judetul din Romania plin de radare. Decizia finala a autoritatilor. Vesti proaste pentru soferi!

Playtech Playtech,
Judetul din Romania plin de radare. Decizia finala a autoritatilor. Vesti proaste pentru soferi!

Politistii dintr-un judet din Romania testeaza de zor un sistem de radare fixe. Primul a fost deja montat. Despre ce oras este vorba si cum decurge totul? Care sunt obiectiile de la momentul actual? Nou sistem de radare fixe intr-un judet din Romania La Cluj-Napoca a fost amplasat primul radar fix, iar in viitorul apropiat . continuă pe Playtech

Judetul din Romania impanzit de radare. Avertisment pentru soferi!

Unul dintre cele mai circulate judete din Romania va fi impanzit de radare. Primul aparat fix a fost montat in Cluj-Napoca, pe una dintre cele mai aglomerate strazi din oras. Deocamdata, dispozitivul este in faza de testare dar este abia inceputul, spun autoritatile.

Steven Gerrard a luat decizia finala in privinta lui Ianis Hagi! Englezul a facut anuntul

Ianis Hagi a avut un start de sezon dezamagitor in Scotia, cu zero pe linie la nivel de goluri si pase decisive. Analistii TV din Scotia si chiar fanii lui Glasgow Rangers cer ca romanul sa nu mai prinda echipa o lunga perioada. Unii vorbesc deja despre teapa pe care si-a luat-o vicecampioana Scotiei si .

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Asociatia Aeroporturilor din Romania: Traficul de pasageri din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului Cele 17 aeroporturi din tara, afectate de criza COVID-19

Potrivit Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR), traficul de pasageri de pe cele 17 aeroporturi din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului 2020, estimandu-se un trafic total de 9. 000 de.

Cum iti iei banii inapoi pe concedii sau concerte. Prima asigurare din Romania

Eurolife FFH a lansat in Romania prima asigurare ce permite rambursarea aproape integrala a sumelor chletuite pe concedii, calatorii, concerte si altele, in cazul anularii lor din diverse motive. Sunt acoperite inclusiv pierderile generate de coronavirus. Asigurarea poate fi facuta online, prin completarea unui formular. Cum iti iei banii inapoi pe concedii sau concerte. Prima .

A murit un celebru jurnalist. Tragedie in presa din Romania

Celebrul jurnalist Mihnea Petru Parvu a murit. Mihnea Petru-Parvu avea 51 de ani si era considerat unul din cei mai buni autori de reportaje si anchete din presa. Tragedie in presa romaneasca. A murit un celebru ziarist Este doliu in presa din Romania. Ziaristul Mihnea Petru Parvu a decedat la varsta de doar 51 de .

Cum ne face rau rosia. De ce este daunator, de fapt, cel mai popular aliment din Romania

Plantele venite din sudul Americii de Nord si nordul Americii de Sud au un areal natural de extindere, astfel ca au ajuns din centrul Mexicului pana in Peru si in Romania, unde sunt cultivate, apreciate, devenind si cel mai popular aliment din Romania. Desi consumate fara retineri, nu multi stiu ca ele pot face si .

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de .

Acestia sunt primii interlopi din Romania. Cine au fost si cum au scris istorie

Cine au fost primii interlopi din Romania poate fi intrebarea de pe buzele multora. Gica Cioc, zis si Balaurul, din cauza temperamentului violent, Sandu Moise, zis si Hitler, din cauza mustatii, Nicolae Purecica, zis Nae Chiorul, aveau sa terorizeze orase intregi cu crimele lor. Nicolae Nae Chioru, Hitler, Balaurul sau Gica Cioc Povestea il are .

Unde sunt situate toate camerele de rovinieta din Romania

Cei de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au realizat o harta care arata exact unde sunt situate toate camerele de rovinieta in Romania. Harta camerelor de rovinieta din Romania, facuta publica 86 de camere fixe si 14 mobile au fost amplasate de catre cei de la Compania Nationala de Administrare a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )