Libnet.ro
UNICEF

20:45

ASF: Vaccinul impotriva COVID-19 ia din stralucirea aurului

Adevărul Adevărul,
ASF: Vaccinul impotriva COVID-19 ia din stralucirea aurului

Cotatia aurului pe bursele internationale a scazut brusc, in ultima perioada, pe fondul informatiilor referitoare la productia vaccinurilor impotriva COVID-19, releva analizele efectuate de expertii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Londra cere MHRA sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 al AstraZeneca

Marea Britanie a cerut azi Agentiei britanice de reglementare a medicamentelor si produselor din domeniul sanatatii MHRA) sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 dezvoltat de catre Universitatea Oxford si AstraZeneca in vederea comercializarii acestuia.

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID19: Ce inseamna ca vaccinul este eficient in proportie de 95%?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, vom publica un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Romania a platit avansul pentru vaccinul impotriva COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )