Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ashleigh Barty si Elina Svitolina in finala Turneului Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Ashleigh Barty si Elina Svitolina in finala Turneului Campioanelor

Lidera mondiala a momentului si detinatoarea trofeului se vor duela, duminica, in ultimul act la Turneul Campioanelor, competitie gazduita in premiera de Shenzhen, China. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, in finala dupa ce Belinda Bencic s-a retras in decisiv

Elina Svitolina, campioana en-titre, s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Shenzhen, dupa ce adversara sa Belinda Bencic s-a retras in setul decisiv, in momentul in care era condusa cu 4-1 a acuzat dureri la spate).

Ashleigh Barty, prima semifinalista la Turneul Campioanelor

Lidera mondiala Ashleigh Barty a obtinut, joi, a doua victorie la Turneul Campionelor si s-a calificat in semifinaleel programate sambata.

Halep are o sansa uriasa: Statisticile arata ca Simona e favorita sa prinda finala Turneului Campioanelor

Pentru a repeta performanta din 2014, atunci cand a iesit din grupe si a avansat pana in ultimul act, constanteanca trebuie sa o invinga, astazi nu mai devreme de ora 14. 00, Digi Sport), pe Karolina Pliskova 2 WTA), iar apoi, sambata, sa treaca de liderul mondial.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty, adversara Elinei Svitolina din finala Victorie in trei seturi cu Pliskova

Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, o va intalni pe Elina Svitolina, campioana en-titre, in finala Turneului Campioanelor. Australianca a invins-o in semifinale pe Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-2, 6-3. Meciul a durat o ora si 54 de minute.

Simona Halep - Elina Svitolina |Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube. Simona, amenintata de Svitolina

Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube este al doilea meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet, dupa debutul furtunos contra Biancai Andre.

Parcurs perfect pentru Elina Svitolina la Turneul Campioanelor: trei victorii din tot atatea posibile

Elina Svitolina 7 WTA) nu s-a dezmintit si, vineri, a ajuns la trei victorii din tot atatea meciuri posibile la Turneul Campioanelor, competitie care se afla in faza grupelor.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty o invinge fara probleme pe Petra Kvitova si face pasul spre semifinale

Ashleigh Barty liderul mondial) a facut pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor dupa ce a trecut, fara mai batai de cap, de Petra Kvitova. Cehoaica a comis multe erori, a fost neinspirata, iar victoria lui Barty a fost una pe deplin meritata, scor 6-4, 6-2.

Simona Halep Elina Svitolina 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep joaca miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor, impotriva sportivei Elina Svitolina. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci, live .

Elina Svitolina bate tot la Turneul Campioanelor. Ramane in cursa pentru marele premiu

Jucatoarea Elina Svitolina a obtinut, vineri, a treia victorie consecutiva la Turneul Campioanelor gazduit de Shenzhen, China.

Simona Halep se recunoaste invinsa de Elina Svitolina

In al doilea meci din Grupa Violet la Turneul Campioanelor, jucatoarea Simona Halep a fost invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )