Libnet.ro
UNICEF

06:00

Elina Svitolina bate tot la Turneul Campioanelor. Ramane in cursa pentru marele premiu

Online Sport Online Sport,
Elina Svitolina bate tot la Turneul Campioanelor. Ramane in cursa pentru marele premiu

Jucatoarea Elina Svitolina a obtinut, vineri, a treia victorie consecutiva la Turneul Campioanelor gazduit de Shenzhen, China. continuă pe Online Sport

Simona Halep, amintirea victoriei clare de la Wimbledon si cum poate fi scoasa din joc incomoda Elina Svitolina

Amintirile recente sunt bune pentru Simona: a castigat ambele meciuri disputate cu Elina in 2019, ultimul fiind in semifinale la Wimbledon. Desigur, nu va juca statistica in partida de miercuri, insa Halep trebuie sa foloseasca in favoarea ei ascendentul moral. Svitolina este genul de jucatoare greu de batut: se deplaseaza foarte bine in defensiva, speculeaza spatiile si se lupta exemplar pentru fiecare minge. Confruntarea Halep vs Svitolina de la Turneul Campioanelor Grupa Violet) va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2 de la ora 12:30.

Parcurs perfect pentru Elina Svitolina la Turneul Campioanelor: trei victorii din tot atatea posibile

Elina Svitolina 7 WTA) nu s-a dezmintit si, vineri, a ajuns la trei victorii din tot atatea meciuri posibile la Turneul Campioanelor, competitie care se afla in faza grupelor.

Simona Halep Elina Svitolina 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep joaca miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor, impotriva sportivei Elina Svitolina. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci, live .

LIVE Simona Halep contra Elina Svitolina la Turneul Campioanelor (12:30)

Simona Halep revine pe teren la Shenzhen, miercuri, de la ora 12:30, pentru meciul cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Simona Halep - Elina Svitolina |Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube. Simona, amenintata de Svitolina

Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube este al doilea meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet, dupa debutul furtunos contra Biancai Andre.

Simona Halep se recunoaste invinsa de Elina Svitolina

In al doilea meci din Grupa Violet la Turneul Campioanelor, jucatoarea Simona Halep a fost invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Simona Halep - Elina Svitolina Online Stream Live Video la Turneul Campioanelor. Meci crucial pentru Simona

Simona Halep - Elina Svitolina Online Stream Live Video Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a aratat convinsa ca se va putea reface dupa meciul foarte greu cu Bianca Andreescu, pe care l-a castigat luni.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

Ora meciului Simona Halep - Elina Svitolina

Organizatorii Turneului Campioanelor de la Shenzhen au anunta ora de disputare a meciului dintre Simona Halep si Elina Svitolina, jucatoarele care au debutat cu victorii in Grupa Violeta.

OFICIAL: Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor - Sofia Kenin va juca contra Elinei Svitolina

Bianca Andreescu nu va mai disputa ultimul meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor, dupa cum informeaza contul oficial de Twitter al WTA. Accidentata la genunchiul stang, Bianca va fi inlocuita de Sofia Kenin la confruntarea cu Elina Svitolina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )