Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, in finala dupa ce Belinda Bencic s-a retras in decisiv

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, in finala dupa ce Belinda Bencic s-a retras in decisiv

Elina Svitolina, campioana en-titre, s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Shenzhen, dupa ce adversara sa Belinda Bencic s-a retras in setul decisiv, in momentul in care era condusa cu 4-1 a acuzat dureri la spate). continuă pe Hotnews

Elina Svitolina bate tot la Turneul Campioanelor. Ramane in cursa pentru marele premiu

Jucatoarea Elina Svitolina a obtinut, vineri, a treia victorie consecutiva la Turneul Campioanelor gazduit de Shenzhen, China.

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens a abandonat dupa un set - Belinda Bencic este in semifinale

Kiki Bertens a acuzat stari de oboseala ameteala) si a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Belinda Bencic, scor 7-5. in urma acestui forfait, Bencic face pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. A mai ramas un singur loc vacant, iar pentru el se vor lupta Simona Halep si Karolina Pliskova.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

Turneul Campioanelor: Bianca Andreescu, eliminata dupa un abandon in meciul cu Karolina Pliskova

Cu genunchiul stang bandajat de la primele game-uri si cu mari probleme in deplasare, Bianca Andreescu a abandonat dupa ce a pierdut primul set al partidei cu Karolina Pliskova, scor 6-3. in urma acestui forfait, Andreescu a fost eliminata de la Turneul Campioanelor asta in cazul in care va mai putea fi pe teren contra Elinei Svitolina in ultimul meci al Grupei Violet). Halep vs Pliskova va stabili a doua calificata in semifinale.

Ashleigh Barty si Elina Svitolina in finala Turneului Campioanelor

Lidera mondiala a momentului si detinatoarea trofeului se vor duela, duminica, in ultimul act la Turneul Campioanelor, competitie gazduita in premiera de Shenzhen, China.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty, adversara Elinei Svitolina din finala Victorie in trei seturi cu Pliskova

Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, o va intalni pe Elina Svitolina, campioana en-titre, in finala Turneului Campioanelor. Australianca a invins-o in semifinale pe Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-2, 6-3. Meciul a durat o ora si 54 de minute.

Belinda Bencic, penultima semifinalista de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea elvetiana de tenis Belinda Bencic s-a calificat, joi, in semifinalele Turneului Campioane.

Simona Halep - Elina Svitolina |Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube. Simona, amenintata de Svitolina

Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube este al doilea meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet, dupa debutul furtunos contra Biancai Andre.

Simona Halep Elina Svitolina 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep joaca miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor, impotriva sportivei Elina Svitolina. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci, live .

Simona Halep - Elina Svitolina Online Stream Live Video la Turneul Campioanelor. Meci crucial pentru Simona

Simona Halep - Elina Svitolina Online Stream Live Video Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a aratat convinsa ca se va putea reface dupa meciul foarte greu cu Bianca Andreescu, pe care l-a castigat luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )