Libnet.ro
UNICEF

06:30

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 18 februarie

Playtech Playtech,
Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 18 februarie

Rasturnare extraordinara de situatie la Survivor Romania Pentru prima oara, doi Razboinici au fost trimisi spre eliminare. Dupa o luna de cand se afla in jungla dominicana pentru a dovedi ca sunt adevarati supravietuitori, Razboinicii au pierdut consecutiv doua meciuri de eliminare, fiind nevoiti sa nominalizeze doi membrii importanti ai echipei. Emisiunea Survivor Romania de . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 15 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de sambata 15 februarie Marti seara, la Survivor Romania, s-a disputat .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor .

Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie. Drumul comorilor, anevoios pentru concurenti

Emisiunea Asia Express estedifuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie in urma unor editii pline .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 18 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 18 februarie Bianca Dragusanu vine la .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Emisiunea Puterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 16 februarie Turcu si Andreea .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 15 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 15 februarie Roxana si Turcu s-au .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie. Un nou scandal in casa

In emisiunea Puterea Dragostei au intervenit noi discutii pe temele legate de relatii, de astfel a fost eliminat prin vot si un nou concurent! Ce s-a intamplat in editia de luni, 17 februarie? Un nou scandal in casa in urma editiei precedente din Puterea Dragostei,Bianca face declaratii dure asupra Ligiei, sustinand ca ar fi incercat .

Scandal la Survivor Romania. Sotia lui Andrei Duban, atac dur la adresa Elenei Ionescu: Este o adevarata vipera

Desi abia este abia la inceput, showul Survivor Romania difuzat de Kanal D a incins spiritele in randul participantilor. Cel mai recent conflict din cadrul emisiunii a avut loc in ultima editie.

Bataie si scandal la Survivor Romania. Cine este concurentul lovit de fata cu colegii sai

Survivor Romania vine cu o noua editie in aceasta seara, de la 20:00. Tensiunile au degenerat intre doi concurenti, iar violenta si-a facut loc. Cine este concurentul batut de fata cu colegii sai? Bataie si scandal la Survivor Romania? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )