Libnet.ro
UNICEF

06:15

Asimptomaticii n-au transmis virusul: Doua cazuri din Romania sunt elocvente

Adevărul Adevărul,
Asimptomaticii n-au transmis virusul: Doua cazuri din Romania sunt elocvente

La inceputul saptamanii trecute, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a sustinut, prin vocea epidemiologului Maria van Kerkhove, o concluzie care a facut inconjurul lumii. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Noua Zeelanda incredinteaza armatei controlul frontierelor, dupa anuntul a doua cazuri de COVID-19

Premierul neozeelandez, Jacinda Ardern, a incredintat miercuri armatei supravegherea frontierelor dupa revenirea coronavirusului in arhipelag, din cauza nerespectarii masurilor de carantina, scrie AFP. Cred ca avem nevoie de rigoarea, increderea si disciplina pe care armata le poate oferi, le-a declarat jurnalistilor Jacinda Ardern, la o zi dupa anuntul a doua cazuri de COVID-19, dupa o serie de 24 de zile fara nicio contaminare.

CureVac, a doua companie din Germania care lanseaza un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin impotriva COVID-19

Compania de biotehnologie CureVac va deveni a doua companie din Germania care va lansa un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin experimentat destinat noului coronavirus, au declarat marti doua persoane apropiate situatiei.

Studentii si elevii ii cer lui Iohannis sa respinga legea prin care este interzisa in scoli orice referire la identitatea de gen: Parlamentul a trimis educatia din Romania in Evul Mediu

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul National al Elevilor CNE) condamna adoptarea de catre Senat, camera decizionala, a amendamentului care interzice orice activitate in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen in scoli si universitati. Studentii si elevii spun ca Parlamentul a legiferat abuzurile asupra persoanelor al caror gen nu corespunde sexului biologic, a limitat dreptul la educatie al acestora si a instigat la ura impotriva lor, trimitand educatia din Romania in Evul Mediu si cer presedintelui sa nu promulge actul normativ.

ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, ca urmare a unui amendament initiat si sustinut de liberali si social-democrati, conform Agerpres. ro.

Harta celor mai afectate zone din Romania din cauza COVID-19. Suceava si Bucuresti, in continuare pe primele locuri

Pana in acest moment, in Romania au fost confirmate 23. 080 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16. 308 au fost declarate vindecate si externate.

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania.

Doua fetite din Iasi au murit inecate, iar o a trei este cautata intr-un baraj de acumulare

Doua fetite au murit inecate, sambata dupa-amiaza, iar o a treia este cauata in barajul de acumulare din localitatea Parcovaci, judetul Iasi.

Romania se va transforma in desert? Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania atrage un semnal de alarma

Cele mai grav afectate zone de acest fenomen sunt sudul Campiei Romane, Dobrogea si sudul Moldovei, atrage atentia Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR). Romania este unul dintre statele.

Premierul Ludovic Orban: Atat tronsonul BRUA din Romania, cat si gazoductul Ungheni-Chisinau vor fi finalizate in acest an, ambele sub coordonarea Transgaz

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca atat gazoductul Ungheni-Chisinau, cat si tronsonul romanesc din BRUA, gazoductul care va traversa Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, vor fi finalizate in.

Admitere la facultate 2020: La majoritatea universitatilor din Romania admiterea se muta in online, cu concurs de dosare

Admiterea la facultate 2020 se muta in mediul online, prin concurs de dosare, la majoritatea universitatilor din tara, din cauza pandemiei de COVID-19. Facultatile de medicina pastreaza concursul clasic pentru proba scrisa cu respectarea regulilor de distantare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )