Libnet.ro
UNICEF

07:45

Asistatii social vor putea dezvolta afaceri din fonduri europene

România Liberă România Liberă,
Asistatii social vor putea dezvolta afaceri din fonduri europene

A fost aprobata o finantare de 200 de milioane de euro pentru dezvoltarea economiei sociale in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. continuă pe România Liberă

Afaceri pe fonduri europene pentru asistati social

Persoanele din categoriile vulnerabile si cu statut de asistati social vor putea dezvolta afaceri pe fonduri europene, in cadrul proiectului alocandu-se 200 de milioane de euro, pe exercitiul financiar 2014-2020, a anuntat, duminica, la Cluj, ministrul.

Profesorii si omul de afaceri din Targu Jiu retinuti pentru fraude la bacalaureat vor fi anchetati sub control judiciar

Cei doi profesori si omul de afaceri din Targu Jiu, retinuti pentru posibile fraude la examenul de bacalaureat, vor fi anchetati in libertate, sub control judiciar, au decis procurorii Parchetului de pe langa.

Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la bacalaureat

Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la examenul de bacalaureat din acest an. Dascalii sunt acuzati ca ar fi luat mita de la mai multi parinti ai caror copii au sustinut.

Un om de afaceri din Statele Unite a fost condamnat la 15 ani de inchisoare intr-un caz de spionaj in favoarea Rusiei

Un om de afaceri din california a fost condamnat, joi, la inchisoare, de catre un tribunal din SUA, pentru furt de secrete comerciale de la DuPont pentru a ajuta o companie de stat chineza sa dezvolte un pigment alb.

Schimbare istorica la BBC: Producatorii vor putea realiza show-uri pentru televiziuni concurente

BBC vrea sa declanseze revolutia concurentei si sa le permita producatorilor sai sa realizeze programe pentru televiziuni rivale, din Marea Britanie si de la nivel international, fapt care ar putea fi una.

Schimbare istorica la BBC: producatorii vor putea realiza show-uri pentru televiziuni concurente

BBC vrea sa declanseze revolutia concurentei si sa le permita producatorilor sai sa realizeze programe pentru televiziuni rivale, din Marea Britanie si de la nivel international, fapt care ar putea fi una dintre cele mai mari schimbari din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )