Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un asistent medical din Craiova a murit dupa ce fusese infectat cu coronavirus

România Liberă România Liberă,
Un asistent medical din Craiova a murit dupa ce fusese infectat cu coronavirus

Un aistent medical angajat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, a decedat dupa ce fusese infe. continuă pe România Liberă

Un lider de sindicat din sanatate a murit din cauza coronavirusului. Barbatul era asistent medical si avea doar 50 de ani

Un lider de sindicat din sanatate a murit la 50 de ani, dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Ionica Tafta Potop era asistent medical silider Sanitas la Spitalul N. Saveanu din Vidra, judetul.

Un apreciat asistent medical a pierdut lupta cu COVID-19. Federatia Sanitas: Ionica este o noua victima a virusului ucigas

Ionica Potop era asistent medical la Spitalul N. Saveanu si se infectase cu virusul care a ucis peste 2. 000 de romani pana in prezent.

Politist local din Craiova, apostrofat de un client ca a intrat intr-un magazin fara masca: Esti un nesimtit!. Omul legii a fost amendat de colegi (VIDEO)

Un politist local din Craiova a fost apostrofat de un client ca a intrat intr-un magazin, fara sa poate masca. Omul legii a fost luat imediat la intrebari, iar in final acesta a iesit din magazin. Cearta.

Un barbat infectat cu covid a murit dupa ce a refuzat internarea

Un barbat de 56 de ani din judetul Olt, confirmat cu COVID-19, a murit la cateva zile dupa ce a refuzat sa mai ramana in spital. Desi a avut simptomele bolii, a plecat de la Spitalul Judetean Slatina, scrie Digi24.

CORONAVIRUS |Timisoara: Un barbat cu COVID-19 a murit dupa ce a refuzat tratamentul cu Remdesivir. Le spunea medicilor ca nu vrea sa se faca experimente pe el

Un barbat infectat cu noul coronavirus, care a refuzat sa-i fie administrat tratamentul cu Remdesivir, a murit. Pacientul, in varsta de 50 de ani, era internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes di.

Orban, intrebat despre persoanele decedate care au murit dupa externare: Cum sa isi asume Guvernul?

Premierul Ludovic Orban spune ca Guvernul nu poate sa-si asume decesele persoanelor cu COVID-19 care au refuzat internarea si care au murit apoi acasa: Cum sa isi asume Guvernul, cand Guvernul a dispus toate masurile, care au fost anulate prin decizii ale Curtii Constitutionale, luate la solicitarea Avocatului Poporului?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )