Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un barbat infectat cu covid a murit dupa ce a refuzat internarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un barbat infectat cu covid a murit dupa ce a refuzat internarea

Un barbat de 56 de ani din judetul Olt, confirmat cu COVID-19, a murit la cateva zile dupa ce a refuzat sa mai ramana in spital. Desi a avut simptomele bolii, a plecat de la Spitalul Judetean Slatina, scrie Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Barbat de 56 de ani, mort la domiciliu din cauza COVID-19, dupa ce a refuzat internarea. N-au crezut ca e bolnav

Un pacient diagnosticat cu COVID-19, care a refuzat internarea, a decedat in noaptea de miercuri spre joi, 1516 iulie 2020.

Raed Arafat, despre pacientul asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Raed Arafat, despre pacientului asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Un oltean cu Covid-19, care a refuzat internarea, a murit acasa. Este al doilea caz de acest gen, in ultimele 48 de ore

Un barbat din Olt testat pozitiv pentru noul coronavirus a murit, joi, dupa ce a refuzat internarea in spital. Este al doilea caz de acest gen, in ultimele 48 de ore, dupa ce, ieri, un alt barbat din Galati, confirmat cu Covid-19, a murit acasa pentru ca nu a vrut sa stea in spital.

CORONAVIRUS |Un galatean diagnosticat cu COVID-19 a murit acasa, la doua zile dupa ce a refuzat internarea in spital

Un barbat diagnosticat cu Covid-19 si care in prima vaza a refuzat internarea, a murit la domiciliu, in Galati. Barbatul suferea si obezitate, iar starea sa s-a agravat galopant. in pofida insistentelor.

Un barbat de 45 de ani diagnosticat cu COVID-19 si care a refuzat internarea a murit acasa, la Galati

Un barbat de 45 de ani din Galati diagnosticat cu COVID-19 si care a refuzat internarea, invocand ca se simte bine, a murit acasa, potrivit prefectului judetului, Gabriel Avramescu. Barbatul suferea si de obezitate.

Un barbat asimptomatic din Galati, mort la cateva ore dupa ce a refuzat internarea pentru ca se simtea bine

Un galatean in varsta de 45 de ani, cu obezitate de gradul 3 si pozitiv SARS-CoV-2, a murit la cateva ore dupa ce a refuzat internarea. Barbatul se marti se prezentase la spital, insa a refuzat internarea sustinand ca se simte bine.

Ludovic Orban, despre persoanele decedate dupa ce au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?!

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis joi ca Guvernul nu isi poate asuma decesele persoanelor care si-au pierdut viata la scurt timp dupa externarea din spital sau tocmai din cauza ca au refuzat internarea. Deciziile lor au fost luate ca urmare a deciziei CCR, a mai spus Orban.

Un al doilea caz in care un pacient cu COVID-19 care a refuzat internarea a murit acasa

Un barbat de 56 de ani din Olt testat pozitiv pentru noul coronavirus si care a refuzat internarea in spital, a murit joi acasa, potrivit Directiei de Sanatate Publica DSP) Olt. Este al doilea caz de acest fel, dupa ce cu o zi in urma a decedat acasa un pacient cu COVID din Galati care refuzase, de asemenea, spitalizarea.

Barbatul despre care se crezuse ca a murit de COVID pentru ca a refuzat internarea a facut, de fapt, infarct. Un medic face lumina in acest caz

Medicul Valentin Boldea, medic primar si fostul director al Directiei de Sanatate Publica Galati, infirma informatiile conform carora un barbat de 45 de ani ar fi refuzat internarea in spital dupa ce a fost confirmat cu coronavirus, iar dupa doua zile a decedat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )