Libnet.ro
UNICEF

09:15

Asistenta care a rupt tacerea despre mortii cu covid-19: Au murit desi nu ar fi trebuit. Medicii nu ii consultau

Playtech Playtech,
Asistenta care a rupt tacerea despre mortii cu covid-19: Au murit desi nu ar fi trebuit. Medicii nu ii consultau

O asistenta a unui salon in care erau internati pacientii infectati cu COVID-19 a dezvaluit recent chinul psihic pe care l-a trait vazand ororile petrecute acolo. Femeia aduce acuzatii grave conducerii spitalului care, practic, nu lupta pentru salvarea oamenilor. Salonul era poreclit Groapa Asistenta si-a riscat cariera pentru a dezvalui ce se intampla in spitalul . continuă pe Playtech

Adevarul despre relatia Irinei Rimes cu Tudor Chirila s-a aflat. Artista a rupt tacerea

Irina Rimes nu este o carte usor de deschis. Tine multe lucruri doar pentru ea, dar se achita si fata de publicul sau, povestind o farama din ce este. Artista a vorbit despre cum arata aceasta perioada pentru ea, ce relatie are cu Tudor Chirila sau cu Smiley, ce ii lipseste de la Chisinau si .

Ion Tiriac rupe tacerea despre tenisul romanesc. Ce se va intampla dupa era Simonei Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, nu vede un viitor stralucit pentru sportul alb in Romania. Lipsa fondurilor va avea un efect devastatator, este convins cunoscutul om de afaceri. Astfel ca nu se va putea profita de imaginea excelenta a Simonei Halep pentru a forma alte jucatoare de top. Iar Tiriac se teme ca .

Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Cu toate ca poate sa ajute la curatarea dintilor, specialistii atrag atentia ca guma de mestecat poate sa reprezinte un dezastru pentru articulatia dintre osul mandibular si craniu. Pericolul din guma de mestecat Se stie ca rafturile din supermarketuri sunt pline de periute de dinti pentru diverse nevoi si cu diverse proprietati, iar oamenii sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )