Libnet.ro
UNICEF

10:15

Asistenta din Romania, rapusa de coronavirus in Italia. A murit la spitalul la care lucra

Adevărul Adevărul,
Asistenta din Romania, rapusa de coronavirus in Italia. A murit la spitalul la care lucra

Femeia a resimtit primele simptome in 27 martie, insa mai apoi, starea ei de sanatate s-a inrautatit brusc, fiind internata la Terapie Intensiva. continuă pe Adevărul

O companie care a instalat usi pentru noul sarcofag de la Cernobil doneaza spitalelor din Romania 20 de porti de dezinfectare

Compania EMI International a construit si doneaza 20 de porti dezinfectante pentru spitale din Romania, pentru a sprijini medicii si personalul medical in lupta impotriva COVID-19. Poarta functioneaza exclusiv cu dezinfectant lichid, iar compania.

Toti romanii cu card bancar trebuie sa stie asta. Schimbare fara precedent la cea mai mare banca din Romania

Inca din toamna lui 2019 e asteptata aceasta schimbare. Acum e oficiala si cea mai mare banca din Romania a facut pasul. Daca ai card bancar, indiferent de banca, vei putea plati cu.

Cum s-au descurcat televiziunile din Romania, pe timp de pandemie: anuntul CNA care te va soca

In cazul in care ai fost dezamagit de modul in care a fost tratat subiectul pandemiei de catre televiziunile din Romania, CNA este de alta parere. Oficialii Consiliului National al.

Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, conform APIA

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de.

APIA: Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, in primul trimestru

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de acelasi interval din 2019, arata datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), publicate luni.

inca 4 persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 318, dintre care 78 in Suceava

Alte patru persoane infectate cu coronavirus au decedat in Romania, anunta Grupul de Comunicare Strategica, luni. Astfel, bilantul deceselor inregistrate la nivel national printre pacientii confirmati cu.

CORONAVIRUS |Italia a inregistrat cea mai mica crestere de noi cazuri din ultimele saptamani: Mai putin de 3.000

Italia a raportat, marti, mai putin de 3. 000 de cazuri noi de coronavirus in ultimele 24 de ore, aceasta fiind cea mai lenta crestere zilnica din ultimele saptamani. Mai precis, au fost confirmate 2. 972 de.

CORONAVIRUS |Italia anunta alte 566 de decese si peste 3.000 de persoane testate pozitiv, in 24 de ore

Italia a raportat, luni, 566 de noi decese cauzate de pandemia de coronavirus, cu 153 mai multe fata de ziua anterioara, cand au fost raportate 431. Totodata, 3. 153 de oameni au fost testati pozitiv cu noul viru.

Coronavirus Italia: Numarul cazurilor noi - in scadere, dar cel al deceselor creste Peste 20.000 de morti in total

Numarul deceselor din cauza Covid-19 inregistrate in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 566, un bilant zilnic in crestere fata de ziua precedenta 431). in acelasi timp, bilantul cazurilor noi confirmate a mai incetinit, cu 3. 153 de noi infectari anuntate luni, fata de 4. 092 cu o zi in urma, informeaza Reuters.

Coronavirus: Italia raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele trei saptamani

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 19. 899 de morti in Italia, cu 431 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum depaseste 156. Este cel mai mic numar de morti raportat intr-o singura zi, din ultimele trei saptamani 19 martie).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )