Libnet.ro
UNICEF

14:45

O asistenta si mai multi pacienti de la Institutul Oncologic Cluj, confirmati pozitiv cu noul cornavirus

Adevărul Adevărul,
O asistenta si mai multi pacienti de la Institutul Oncologic Cluj, confirmati pozitiv cu noul cornavirus

Un numar de 14 pacienti de la Institutul Oncologic din Cluj au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus. Pe langa acestia, o asistenta si un psiholog sunt si ei infectati cu SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Un nou sindrom planetar: Tot mai multi oameni sufera de insomnii si vise lucide

Pe masura ce efectele pandemiei se fac resimtite in viata de zi cu zi, si starea onirica a umanitatii sufera mutatii consistente. Tot mai multi oameni raporteaza insomnii si vise mai intense decat in.

Doctorul care a vindecat cei mai multi romani: ce trebuie sa faci cand ai venit de afara, in pandemie

Medicul Virgil Musta va intra in istorie dupa aceasta pandemie ca fiind romanul care a reusit sa vindece cei mai multi bolnavi de coronavirus, in Romania. Virgil Musta este sef de sectie.

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava acuza ca se intarzie retestarea lor pentru a fi bagati in carantina institutionalizata

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava, unde au fost depistate cu coronavirus peste 200 de cadre medicale, acuza ca nu se doreste retestarea lor intr-un timp cat mai scurt pentru a fi bagati in carantina institutionalizata. Este vorba de cadrele medicale care au fost confirmate cu COVID-19 in prima faza a pandemiei de la Suceava si care s-au tratat, iar acum ar trebui sa revina la serviciu, scrie Monitorul de Suceava.

Asistenta medicala din Tandarei, infectata cu COVID-19, transferata in stare grava la Institutul Matei Bals

O asistenta medicala de la spitalul din Tandarei a fost transfera vineri, 10 aprilie, in stare grava la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. Femeia fusese confirmata cu noul coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu mai multi pacienti bolnavi, a anuntat independentonline. ro.

Victor Ponta: Daca am testa, am avea de 10 ori mai multi infectati

Victor Ponta a afirmat, marti, la Antena 3, ca daca s-ar face mai multe teste, numarul infectatilor depistati in Romania ar fi mult mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )