Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un nou sindrom planetar: Tot mai multi oameni sufera de insomnii si vise lucide

B1 B1,
Un nou sindrom planetar: Tot mai multi oameni sufera de insomnii si vise lucide

Pe masura ce efectele pandemiei se fac resimtite in viata de zi cu zi, si starea onirica a umanitatii sufera mutatii consistente. Tot mai multi oameni raporteaza insomnii si vise mai intense decat in. continuă pe B1

COVID-19 a ucis mai multi oameni decat razboaiele, in Statele Unite

Numarul deceselor din Statele Unite a trecut de 10. 000, depasind-ul pe cel al americanilor cazuti pe campul de lupta in sase razboaie pe care le-au dus in aceasta tara, a anuntat Departamentul Veteranilor de Razboi.

Cei mai bogati oameni din lume, afectati de pandemie: cum arata noul clasament Forbes

In aceasta perioada de restriste, in timp ce numarul somerilor a explodat la nivel global, cei mai bogati oameni ai lumii nu o duc foarte rau, conform noului clasament Forbes. Ai crede ca.

Doctorul care a vindecat cei mai multi romani: ce trebuie sa faci cand ai venit de afara, in pandemie

Medicul Virgil Musta va intra in istorie dupa aceasta pandemie ca fiind romanul care a reusit sa vindece cei mai multi bolnavi de coronavirus, in Romania. Virgil Musta este sef de sectie.

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava acuza ca se intarzie retestarea lor pentru a fi bagati in carantina institutionalizata

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava, unde au fost depistate cu coronavirus peste 200 de cadre medicale, acuza ca nu se doreste retestarea lor intr-un timp cat mai scurt pentru a fi bagati in carantina institutionalizata. Este vorba de cadrele medicale care au fost confirmate cu COVID-19 in prima faza a pandemiei de la Suceava si care s-au tratat, iar acum ar trebui sa revina la serviciu, scrie Monitorul de Suceava.

Cosul de cumparaturi al romanilor, tot mai mare. Dar micile afaceri sunt pe minus studiu

Romanii cheltuie din ce in ce mai mult pentru aprovizionarea cu produse alimentare, luand in considerare cifrele de afaceri realizate de retailerii locali in ultimii 10 ani, iar situatia actuala va contribui la o crestere si mai spectaculoasa a acestei industrii.

Victor Ponta: Daca am testa, am avea de 10 ori mai multi infectati

Victor Ponta a afirmat, marti, la Antena 3, ca daca s-ar face mai multe teste, numarul infectatilor depistati in Romania ar fi mult mai mare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )