Libnet.ro
UNICEF

00:07

Asistenta medicala din Botosani nu a murit din cauza COVID-19. GCS: Nu intruneste definitia de caz a unui deces cu infectare cu noul coronavirus. Femeia fusese testata negativ de doua ori

B1 B1,
Asistenta medicala din Botosani nu a murit din cauza COVID-19. GCS: Nu intruneste definitia de caz a unui deces cu infectare cu noul coronavirus. Femeia fusese testata negativ de doua ori

Asistenta medicala din Botosani decedata zilele trecute nu a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, transmite, luni Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit unei rectificari transmise de Institutul. continuă pe B1

O asistenta medicala din Botosani a murit din cauza COVID-19 Femeia avea 46 de ani si nu suferea de alte afectiuni

Inca un deces in randul cadrelor medicale din cauza COVID-19. O asistenta medicala din Botosani infectata cu coronavirus a murit dupa cateva saptamani de spitalizare. Potrivit medicilor, femeia de 46 de ani nu avea afectiuni asociate.

O asistenta medicala din Botosani a decedat dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus

Pandemia de coronavirus face victime in intrega lume, iar cadrele medicale care sunt nevoite sa ingrijeasca pacienti infectati cu noul coronavirus cunt cele mai supuse pericolului. in acest context, Romania a i.

Ce s-a intamplat cu asistenta medicala din Rusia care si-a pus costumul de protectie peste lenjeria intima

Mai multe cadre medicale si chiar un politician au venit in apararea asistentei care a fost sanctionata dup ce a purtat doar lenjerie intima pe sub echipamentul de protectie.

inca un cadru medical a pierdut lupta cu Covid-19. O asistenta din Botosani a murit de coronavirus

Inca un deces in randul cadrelor medicale din cauza infectiei cu noul coronavirus. O asistenta din Botosani a murit din cauza COVID-19. Femeia avea 46 de ani si lucra la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani.

O asistenta care lucra la spitalul din Botosani a murit de coronavirus: Suntem consternati. Am ramas cu mare pierdere!

O asistenta care lucra la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani si care a tratat mai multi pacienti infectati cu noul coronavirus, a murit din cauza COVID-19.

O asistenta medicala a murit la scurt timp dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a decedat la nastere Familia acuza o culpa medicala

O asistenta medicala in varsta de 27 de ani a murit la cateva ore dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a murit la nastere, iar mama, cateva ore mai tarziu. Familia spune ca femeia a avut o sarcina fara probleme, ca facuse analize suplimentare in strainatate si ca medicul a chemat-o pentru cezariana cu cateva saptamani mai devreme fata de cum o programase initial. Politia a declansat o ancheta pentru a stabili daca este vorba despre culpa medicala.

FOTO Cine este asistenta medicala surprinsa in bikini si sutien in fata pacientilor infectati cu COVID-19

Presa rusa a reusit sa o identifice pe asistenta medicala, fotografia careia a facut inconjurul lumii, dupa ce a fost surprinsa in timp ce ingrijeste bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime.

Rusia: Cine este asistenta medicala care trateaza pacientii infectati cu Covid-19 in bikini si sutien (FOTO)

O fotografie cu o asistenta medicalade origine rusa care trata pacientii infectati cu covid-19in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime, a facut inconjurul lumii.

Asistenta medicala surprinsa in bikini si sutien, la un pas de a deveni model de lenjerie intima. Ce oferta a primit tanara

Unul dintre cei mai mari producatori de lenjerie intima din Federatia Rusa, Lady`s Showroom, intentioneaza sa-i propuna un rol de model asistentei medicale, in varsta de 23 de ani, care a devenit vedeta dupa ce a fost surprinsa in timp ce ingrijeste bolnavii de COVID-19 in costum de protectie transparent, imbracat deasupra lenjeriei intime.

36 de muncitori din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani, abandonati pe Aeroportul Otopeni -UPDATE

Zeci de muncitori din Sri Lanka au fost abandonati pe Aeroportul Otopeni. Ei au lucrat la o fabrica de confectii din Botosani, s-au aflat in carantina dupa ce unul dintre ei a fost confirmat cu COVID-19, apoi autoritatile au decis repatrierea lor. Ajunsi pe aeroport cu autocare puse la dispozitie de Prefectura, ei au aflat ca nu au cu ce sa plece pentru ca nu exista niciun zbor catre Sri Lanka. Mai mult, aeroportul din Colombo este inchis pentru zborurile comerciale, scrie Libertatea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )