Libnet.ro
UNICEF

22:31

O asistenta medicala a murit la doua zile dupa ce a primit vaccinul Pfizer anti-Covid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O asistenta medicala a murit la doua zile dupa ce a primit vaccinul Pfizer anti-Covid

O asistenta medicala din Portugalia a murit la doua zile dupa ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer, conform businesstoday. in. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile mexicane studiaza cazul unei doctorite de 32 de ani, cu antecedente alergice, internata cu encefalomielita dupa ce a primit vaccinul Pfizer

Autoritatile mexicane au declarat ca studiaza cazul unei doctorite in varsta de 32 de ani, cu antecedente alergice, care a fost internata in spital dupa ce a primit vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19, informeaza agentiile internationale, potrivit Agerpres.

Mexic: O doctorita, diagnosticata cu encefalomielita dupa ce a primit vaccinul Pfizer-BioNTech

Autoritatile mexicane au declarat ca studiaza cazul unei doctorite in varsta de 32 de ani, cu antecedente alergice, care a fost internata in spital dupa ce a primit vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19, informeaza Reuters.

O asistenta medicala de 32 de ani din Buzau a murit de Covid-19 la cateva zile dupa ce a nascut

O asistenta de numai 32 de ani din Buzau a murit marti, din cauza Covid-19, la cateva zile dupa ce a nascut prin cezariana, transmite Mediafax.

O asistenta a murit dupa ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a intamplat totul

O asistenta a murit la scurt timp dupa ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a intamplat totul, cititi in articolul de mai jos. O asistenta a decedat a doua zi dupa ce a fost vaccinata anti-COVID. Familia asteapta autopsia O asistenta din Portugalia a murit la doua zile dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19. O asistenta .

Masurile privind asistenta medicala instituite in contextul pandemiei de SARS-COV-2 se mentin pana la 31 martie. Anuntul CNAS

Masruile privind asistenta medicala, instituite in contextul pandemiei de COVID-19, raman in vigoare pana la data de 31 martie, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Se mentine.

Norvegia. Doua persoane au murit peste cateva zile dupa ce au fost vaccinate impotriva COVID-19

Autoritatile din Norvegia anunta ca doi cetateni au murit la cateva zile dupa ce au fost vaccinati impotriva COVID-19. Deocamdata, nu se stie daca cele doua decese au fost provocate de vaccin sau nu.

Un britanic de 82 de ani este prima persoana din lume care a primit vaccinul AstraZenecaOxford

Brian Pinker, in varsta de 82 de ani, a primit vaccinul la spitalul Universitatii Oxford la ora 07:30 07:30 GMT), a anuntat Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie, relateaza Agerpres.

Ungaria redeschide scolile dupa o campanie de doua zile de testare in masa a personalului din invatamant

Ungaria anunta redeschiderea scolilor dupa vacanta de sarbatori, cu o campanie de doua zile de testare in masa a angajatilor din scoli si gradinite, potrivit unui anunt al guvernului. Obiectivul acestuia este acela ca unitatile de invatamant sa isi poata desfasura activitatea in conditii bune, iar parintii, la randul lor, sa poata munci, relateaza Digi24.

TAROM a suspendat pentru doua zile zborurile spre si dinspre Regatul Unit

TAROM anunta ca a suspendat pentru doua zile zborurile din Romania spre si dinspre Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Acesta masura are drept consecinta anularea zborului care este.

Boboteaza 2021. Ce trebuie sa faci 8 zile dupa aceasta sarbatoare. E musai sa respecti traditia

Obiceiuri si traditii pe care trebuie sa le respecti de Boboteaza 2021. Iata ce trebuie sa faci timp de 8 zile dupa aceasta sarbatoare pentru a avea sanatate pe tot parcursul anului. Ce este bine sa faci 8 zile dupa Boboteaza in fiecare an, pe 6 ianuarie, are loc Boboteaza, una dintre cele mai importante .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )