Libnet.ro
UNICEF

07:30

Boboteaza 2021. Ce trebuie sa faci 8 zile dupa aceasta sarbatoare. E musai sa respecti traditia

Playtech Playtech,
Boboteaza 2021. Ce trebuie sa faci 8 zile dupa aceasta sarbatoare. E musai sa respecti traditia

Obiceiuri si traditii pe care trebuie sa le respecti de Boboteaza 2021. Iata ce trebuie sa faci timp de 8 zile dupa aceasta sarbatoare pentru a avea sanatate pe tot parcursul anului. Ce este bine sa faci 8 zile dupa Boboteaza in fiecare an, pe 6 ianuarie, are loc Boboteaza, una dintre cele mai importante . continuă pe Playtech

Boboteaza 2021. Ce se intampla in aceasta dimineata la Mitropolie. Cifrele nu mint

Prima slujba de Boboteaza oficiala in pandemie. Regulile au fost sfinte, dar imbulzeala a fost la ea acasa. Drumul catre Mitropolie a fost batut de multi oameni. Boboteaza 2021. Apa sfanta s-a impartit cu greu. La Mitropolie a fost prea aglomerat inalt Preasfintitul Teodosie a spus ca la sarbatoarea de Boboteaza pot veni chiar si .

Boboteaza 2021: Credinciosii - binecuvantati de Patriarh prin stropire cu Agheasma Mare; apa sfintita - doar imbuteliata

Biserica Ortodoxa celebreaza, miercuri, Botezul Domnului sau Boboteaza, evenimentele liturgice prilejuite de aceasta sarbatoare urmand a se desfasura in acest an cu respectarea regulilor sanitare, noteaza Agerpres. Credinciosii prezenti pe Dealul Mitropoliei de Boboteaza vor fi doar binecuvantati prin stropire cu Aghiasma Mare de catre Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, iar apa sfintita o vor primi imbuteliata. Acestia vor avea acces spre Catedrala Patriarhala intre orele 7,00 - 14,00, doar dinspre Piata Unirii, accesul dinspre Strada 11 iunie fiind restrictionat pe acest traseu urmand a fi permisa doar coborarea dinspre Catedrala). Credinciosii vor avansa pe un culoar bine marcat, pastrand in mers distanta de 1,5 m si purtand masca de protectie.

Boboteaza 2021. Traditii si obiceiuri de Boboteaza: Fetele pun busuioc sub perna, barbatii scot crucea din apa

Boboteaza 2021. Sarbatoarea Botezului Domnului cuprinde, pe langa sfintirea apei, o serie de obiceiuri populare, printre care spectaculoasa intrecere inot a barbatilor pentru a scoate din apa o cruce aruncata de preot si cel practicat de fete, care pun busuioc sub perna pentru a-si visa alesul.

O asistenta medicala a murit la doua zile dupa ce a primit vaccinul Pfizer anti-Covid

O asistenta medicala din Portugalia a murit la doua zile dupa ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer, conform businesstoday. in.

O asistenta medicala de 32 de ani din Buzau a murit de Covid-19 la cateva zile dupa ce a nascut

O asistenta de numai 32 de ani din Buzau a murit marti, din cauza Covid-19, la cateva zile dupa ce a nascut prin cezariana, transmite Mediafax.

Horoscop 6 ianuarie 2021. Zodia care profita dupa o sansa uriasa

Horoscop miercuri, 6 ianuarie 2021. Specialistii in astrologie vin cu vesti pentru toti nativii Zodiacului. Sa tinem cont si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1,4, 23, 48 si 57. De asemenea, de luat in considerare sunt si culorile norocoase ale zilei, iar acestea sunt: verde deschis si bej. Horoscop 6 ianuarie pentru .

Boboteaza 2021, traditii si obiceiuri. De ce este bine sa iei agheasma in aceasta zi. Ritualul care iti aduce noroc in casa

In fiecare an, pe 6 ianuarie, crestinii ortodocsi celebreaza Boboteaza sau Botezul Domnului. Boboteaza marcheaza de asemena, incheierea sarbatorilor de iarna dedicate Craciunului, fiind o sarbatoare a purificarii naturii, a apelor de fortele raului.

Boboteaza 2021. Cum se bea corect apa sfintita astazi. Greselile pe care le fac credinciosii

Astazi e ziua cand toate apele se sfintesc, iar cei care beau se purifica. Crestinii ortodocsi merg la biserica inca de dimineata, in ziua de 6 ianuarie, de Boboteaza, ca sa ia Agheasma mare. Apa sfintita se foloseste la spalarea si curatirea fizica a trupului sau a celorlalte corpuri materiale,dar este asociata si lucrarii de curatire spirituala, de indepartare a urmelor pacatului.

Fosta sefa a Spitalului de Boli Infectioase Iasi, confirmata cu COVID-19 dupa ce s-a vaccinat: Anticorpii protectori dati de vaccin apar la 10-15 zile dupa vaccinare

Fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi Carmen Dorobat anunta ca a fost confirmata cu COVID-19 dupa ce s-a vaccinat. Ea a explicat ca anticorpii protectori apar la 10-15 zile dupa vaccinare si i-a indemnat pe oameni sa se vaccineze.

Norvegia: Echipele de salvare mai spera sa gaseasca supravietuitori la cinci zile dupa alunecarea de teren

Echipele de salvare norvegiene inca mai spera sa gaseasca supravietuitori in orasul Gjerdrum devastat acum cinci zile de o alunecare de teren care a lasat sapte morti si trei disparuti, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )