Libnet.ro
UNICEF

22:00

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Hotnews Hotnews,
 Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a murit, anunta Mediafax. Aceasta a facut stop cardiac, potrivit unor surse medicale. continuă pe Hotnews

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a.

Control ITM la spitalul din Zimnicea dupa ce unei asistente i s-a facut rau in tura de noapte

Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Teleorman fac un control joi, 1 noiembrie, la spitalul din Zimnicea dupa ce unei asistente i s-a facut rau in tura de noapte.

Stilista Teodora Maracineanu a murit la 25 de ani, in urma unui accident vascular cerebral

Teodora Maracineanu, stilista si jurnalista de moda la revista Marie Claire, a murit, vineri seara, in urma unui accident vascular cerebral.

TRAGEDIE! O CUNOSCUTA stilista din Romania s-a stins din viata. A suferit un accident vascular cerebral (FOTO)

O cunoscuta stilista Romania, Teodora Maracineanu, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 25 de ani, in urma unui accident vascular. Ozana Barabancea scria in urma cu doua zile pe Facebook ca tan.

Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Noi informatii ies la iveala in cazul politistului din Pitesti care si-a omrat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca politistul se numeste Marius Frantescu si ac.

Marturia socanta a colegei asistentei care a intrat in coma dupa ce a iesit din garda: Muncim pana la epuizare

O colega a asistentei care a facut accident vascular dupa ce a iesit din garda, la Spitalul din Zimnicea, a scris pe facebook faptul ca programul este suprasolicitant si se munceste pana la epuizare.

Specialist de la spitalul din Bucuresti unde e internata asistenta din Zimnicea careia i s-a facut rau la locul de munca: Prognosticul este intunecat

Neurochirurgul Corneliu Toader de la Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti a declarat, pentru Adevarul, ca prognosticul in cazul asistentei de la spitalul din Zimnicea, careia i s-a facut rau la locul de munca, este intunecat.

Marturia unui angajat al spitalului unde o asistenta a intrat in coma in timpul programului: Nu spunem nimic de teama de a nu fi dati afara

Un cadru medical de la spitalul din Zimnicea, judetul Teleorman, a declarat, sub protectia anonimatului, ca asistenta careia i s-a facut rau la locul de munca ar fi avut un pacient dificil, in sevraj, pe tura, ca primele dureri de cap au inceput in jurul orei 4. 00 si ca, in jur de 7. 20, a fost dusa in coma cu ambulanta la Alexandria.

Teleorman: Asistenta medicala care a intrat in coma la finalul turei de noapte a murit

Asistenta medicala din Zimnicea care a intrat in coma marti, a murit duminica la Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti. Era conectata la aparate, dar inima ei a cedat la ora.

Tnarul ranit grav n explozia de la Piatra Neamt a ajuns cu bine la spitalul din Belgia si este n stare stabila

Tanarul ranit grav in explozia de miercuri de la Piatra Neamt, care are arsuri pe 75% din suprafata corpului, a ajuns cu bine la spitalul de arsi din Belgia si este in stare stabila, anunta deputatul PNL Pavel Popescu, care s-a implicat in transferul pacientului, asa cum a facut si acum 3 ani pentru o parte dintre ranitii din clubul Colectiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )