Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tnarul ranit grav n explozia de la Piatra Neamt a ajuns cu bine la spitalul din Belgia si este n stare stabila

Hotnews Hotnews,
 Tnarul ranit grav n explozia de la Piatra Neamt a ajuns cu bine la spitalul din Belgia si este n stare stabila

Tanarul ranit grav in explozia de miercuri de la Piatra Neamt, care are arsuri pe 75% din suprafata corpului, a ajuns cu bine la spitalul de arsi din Belgia si este in stare stabila, anunta deputatul PNL Pavel Popescu, care s-a implicat in transferul pacientului, asa cum a facut si acum 3 ani pentru o parte dintre ranitii din clubul Colectiv. continuă pe Hotnews

Raed Arafat despre cazul tanarului ranit in explozia din Piatra Neamt si transferat la Iasi: Nu am stiut de pacientul respectiv si nimeni nu m-a intrebat nimic

Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu a stiut si nici nu a fost intrebat de nimeni despre tanarul ranit in urma exploziei de la Piatra Neamt. Precizarile vin dupa ce presa locala a relatat ca pacientul a fost transportat cu ambulanta la Iasi intrucat nu s-a gasit niciun loc in clinici din Bucuresti.

Tnarul care are arsuri pe 75% din corp dupa explozia de la Piatra Neamt va fi transferat joi la o clinica din Belgia

Tanarul in varsta de 21 de ani care are arsuri pe 75% din corp in urma exploziei produse miercuri intr-un apartament din Piatra Neamt va fi transferat in cursul zilei de joi la o clinica din strainatate. Transferul va fi realizat astazi catre un centru de arsuri din Belgia, cu un avion al MApN, a declarat Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU SMURD Iasi si purtatorul de cuvant al Spitalului Sfantul Spiridon.

Cum a ajuns tanarul cu arsuri grave din Piatra Neamt pe punctul de a rata transferul in Belgia. Sorina Pintea plangea ca n-a dormit toata noaptea din cauza birocratiei si a functionarilor din Romania

Tanarul cu arsuri pe 75% din suprafata corpului dupa o explozie in Piatra Neamt, ajuns la ingrijiri in Belgia, a fost pe punctul de a rata transferul din cauza unor functionari de la Casa de Asigurari de.

Pintea, intrebata daca sunt sefi de spitale care pun piedici: Da, sunt, dar depinde de noi ceilalti sa-i miscam / in cazul pacientului din Piatra Neamt nu Romania a fost neaparat cea vinovata (VIDEO)

Tanarul cu arsuri pe 75% din suprafata corpului dupa o explozie in Piatra Neamt, ajuns la ingrijiri in Belgia, a fost pe punctul de a rata transferul din cauza unor functionari de la Casa de Asigurari de.

Cazul dramatic al romanului ranit in Neamt: de ce e refuzat la tratament

Explozia de la Piatra-Neamt a lasat in urma un ranit grav. Statul se balbaie si nu il poate trata nici macar in Bucuresti. Ce urmeaza? Un roman de 29 de ani a fost ranit grav in explozia dintr-un bloc din Piatra-Neamt, pe 31 octombrie. Acesta nu a putut fi transportat la un spital de arsi din [] .

Explozie la Piatra-Neamt: stare de alerta in blocul care a luat foc

O explozie a dus la pornirea unui incendiu intr-un bloc din Piatra-Neamt. Autoritatile sunt in stare de alerta. Sunt deja trei persoane ranite, transportate la spital. Reprezentantii ISU Neamt au declarat ca, potrivit primelor informatii, o explozie a avut loc intr-un bloc de locuinte din Piatra-Neamt. Explozia a fost urmata de incendiu. Ar fi persoane surprinse [] .

Tanarul cu arsuri grave in urma exploziei de la Piatra Neamt a plecat spre Belgia cu o aeronava MApN

Tanarul care a suferit arsuri pe 70% din suprafata corpului in explozia urmata de incendiu dintr-un bloc din Piatra Neamt a plecat spre Belgia pentru tratament cu o aeronava a Ministerului Apararii.

Tanarul cu arsuri grave in urma exploziei de la Piatra Neamt, transportat in Belgia: in Romania, toate paturile pentru marii arsi sunt ocupate (VIDEO)

Tanarul care a suferit arsuri pe 70% din suprafata corpului in explozia urmata de incendiu dintr-un bloc din Piatra Neamt va fi transportat in Belgia pentru tratament deoarece in Romania toate paturile pentru ma.

Explozie urmata de incendiu intr-un bloc din Piatra Neamt. Trei persoane ranite au fost transportate la spital

Pompierii de la ISU Neamt intervin la un bloc din municipiul Piatra Neamt unde a avut loc o explozie urmata de un incendiu.

Explozie puternica intr-un bloc din Piatra-Neamt. Autoritatile intervin de urgenta

Explozie puternica, miercuri dupa-amiaza, intr-un bloc din Piatra- Neamt. Potrivit primelor informatii, deflagratia a fost urmata de un incendiu. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )