Libnet.ro
UNICEF

16:00

Assassins Creed Unity te va plimba prin mai multe episoade istorice decat ai crede[VIDEO]

Playtech Playtech,
Assassins Creed Unity te va plimba prin mai multe episoade istorice decat ai crede[VIDEO]

Prin noul trailer la Assassins Creed Unity ni se atrage atentia asupra unei anomalii temporale ce ar putea avea loc in joc pentru a va transfera prin mai multe epoci. Pana la aceasta ora, toate informatiile pe care le-am vazut legate de Assassins Creed Unity au facut referire la perioada revolutiei franceze din Paris. Un nou trailer insa, ne atrage atentia asupra faptului ca intriga acestui titlu va fi mult mai complexa si ca de fapt nu veti ajunge sa []. continuă pe Playtech

Assassins Creed Unity te va plimba prin mai multe episoade istorice decat ai crede [VIDEO]

Prin noul trailer la Assassins Creed Unity ni se atrage atentia asupra unei anomalii temporale ce ar putea avea loc in joc pentru a va transfera prin mai multe epoci. Pana la aceasta ora, toate informatiile pe care le-am vazut legate de Assassins Creed Unity au facut referire la perioada revolutiei franceze din Paris. Un nou trailer insa, ne atrage atentia asupra faptului ca intriga acestui titlu va fi mult mai complexa si ca de fapt nu veti ajunge sa [].

NVIDIA atrage atentia asupra tehnologiilor proprietare din noul Assassins Creed Unity

Cu toate ca ne-am obisnuit ca jocurile moderne sa arata impresionant, cei de la NVIDIA fac eforturi pentru a duce realismul din noul Assassins Creed la alt nivel. Noul Assassins Creed Unity este un joc creat din start pentru platforme next-gen si PC-uri. Grafica peste medie s-a reflectat si in cerintele minime de sisteme publicate online in urma cu aproximativ o saptamana: Intel Core i5 2500K la 3,3GHz sau un AMD FX-8350 la 4. 0 GHz, 6GB de memorie RAM [].

Peste 17.800 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat, vineri, situatia locurilor de munca disponibile in toata tara. Astfel, peste 17. 800 de posturi sunt disponibile, cele mai multe oferte fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Caras-Severin, Bacau si Ialomita.

ANOFM: Peste 17.800 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 17. 800 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe oferte fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Caras-Severin, Bacau si Ialomita.

Perchezitii la CNA. Procurorii verifica modul in care au fost amendate mai multe posturi de televiziune

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii in mai multe birouri din sediul Consiliului National al Audiovizualului. Este perchezitionat si biroul presedintelui CNA, Laura Georgescu. Perchezitiile au loc intr-un dosar.

Neamt: Trei proxeneti, retinuti, dupa ce au violat si exploatat sexual mai multe minore

Trei barbati din judetul Neamt au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru trafic de minori, viol si lipsire de libertate, dupa ce au exploatat sexual mai multe fete, informeaza un comunicat al DIICOT.

Perchezitii DNA, pe urmele baronului PSD Silvian Ciuperca, la Spitalul Judetean Slobozia. Procurorii au ridicat mai multe acte

Ancheta DNA demarata miercuri la Slobozia a vizat si sediul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia. Procurorii anticoruptie au descins in mai multe birouri si au luat cu ei mai multe acte. Surse spun ca presedintele CJ Silvian Ciperca ar fi incercat sa il determine pe un reprezentant al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii sa modifice un raport.

Mai multe cluburi din Liga intai vor mentinerea sistemului cu 18 echipe

Mai multe cluburi din Liga intai doresc mentinerea sistemului competitional cu 18 echipe in sezonul viitork chiar daca reducerea la 14 formatii a fost aprobata inaintea acestei editii de campionat. Conducatorii cluburilor spun ca sunt prea multe echipe care ar urma sa retrogradeze.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

854 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti 2254) si in judetele Cluj 2379), Prahova 1258) si Arad 1232).

Alegeri prezindetiale 2014. Cisti Stan: Mai multe masini au fost vandalizate la Sagricom

La Targoviste se incearca manipularea electoratului. Declaratia a fost facuta, ieri, la Targoviste, de Cristi Stan, care a semnalat ca in cartierul Sagricom, mai multe masini au fost vandalizate cu abtibilduri greu de desprins, ce purtau insemnele PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )