Libnet.ro
UNICEF

07:45

Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV!

B1 B1,
Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV!

Surpriza de surpriza la Vocea Romaniei! Cei patru antrenori au incremenit cand pe scena a urcat chiar fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu. continuă pe B1

Ce a zis Adi Minune, cand si-a auzit fata cantand la Vocea Romaniei de la PRO TV. Adriana l-a dat de gol

La Vocea Romaniei sezonul 9 a pasit pe scena si Adriana, fiica cea mica a lui Adrian Minune. inainte de a canta, a dat un interviu in care l-a dat de gol pe tatal sau. Ce a zis cantaretul cand si-a auzit copilul cantand la PRO TV? Ce a zis Adi Minune, cand si-a auzit .

Ce a spus fiica lui Adi Minune, dupa ce a trecut mai departe la Vocea Romaniei. Este coplesita de emotii

Fiica lui Adi Minune, Adriana, a trecut de knockout-uri la Vocea Romaniei. Horia Brenciu a decis sa o trimita in lupta din Confruntari, de vinerea viitoare, 29 noiembrie. Ce a spus tanara dupa ce a trecut mai departe? Ce a spus fiica lui Adi Minune, dupa ce a trecut mai departe la Vocea Romaniei? in .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 22 noiembrie

Cea de-a treia runda a knockout-urilor de la Vocea Romaniei 2019 a avut loc pe 15 noiembrie. in seara de 15 noiembrie 2019, la Vocea Romaniei, a continuat etapa knockout-urilor. Noi echipe le-au demonstrat antrenorilor ca merita sansa de a merge mai departe in competitie, iar unele dintre cele mai puternice voci ale Romaniei s-au .

Horia Brenciu a izbucnit in plans la Vocea Romaniei. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte

A patra runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei a venit cu lacrimi. Triourile au adus multe emotii in sufletele juratilor, iar cel ce s-a exteriorizat in aceasta seara a fost Horia Brenciu, care a izbucnit in plans. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte dupa acest moment. Horia Brenciu a izbucnit in .

Cine sunt concurentii care au trecut de ultima serie de knockout-uri de la Vocea Romaniei: pe cine au salvat membrii juriului si ce regula au incalcat VIDEO

In editia din 22 noiembrie a show-ului Vocea Romaniei, opt concurenti au reusit sa convinga antrenorii ca merita sa mearga mai departe in concurs, doi dintre acestia fiind salvati de Horia Brenciu si Irina Rimes.

La Vocea Romaniei, DECIZIA A FOST LUATA: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu...

Horia Brenciu s-a intors la Vocea Romaniei in acest sezon, iar chiar inainte de auditiile pe nevazute a tinut sa le transmita un mesaj colegilor sai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )