Libnet.ro
UNICEF

06:00

O adolescenta din Slatina, cea mai buna eleva traducatoare din tara

Adevărul Adevărul,
O adolescenta din Slatina, cea mai buna eleva traducatoare din tara

Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din municipiul Slatina, va reprezenta Romania la Bruxelles peste doua luni, dupa ce a fost desemnata castigatoarea concursului Juvenes Translatores organizat de Comisia Europeana si dedicat elevilor de liceu. La competitia mentionata, slatineanca s-a dovedit cea mai inzestrata din tara la limba engleza dintre cei aproape 150 de liceeni din tara participanti. continuă pe Adevărul

Utile: Pacientii bolnavi de cancer care fac sport isi dubleaza sansele de supravietuire; Care e cea mai buna carne?; Ce risti sa patesti daca astepti sa faci dragoste dupa casatorie

Invataturile taranilor romani de acum 100 de ani. Cum sa-ti alegi sotia, cum sa mananci sanatos si cum sa scapi de boli. La inceputul secolului trecut, statul roman ducea o munca intensa pentru a-i convinge pe tarani cat de benefica este stiinta de carte. Gripa, mai periculoasa decat alcoolul in cazul soferilor. Starea de buimaceala, denumita cercetatori creier in ceata, pe care o resimtim atunci cand suntem atinti de raceala, este similara cu cea de betie.

Dolarul a avut,in ianuarie, cea mai buna evolutie din ultimele opt luni

Moneda americana a inregistrat, in ianuarie, pe pietele externe, cel mai important castig lunar din mai 2013 pana in prezent, fata de un cos alcatuit din alte valute majore, in conditiile in care declinul valutelor din tarile emergente i-a determinat pe investitori sa caute plasamente relativ sigure sau considerate refugiu.

Azealiei Banks i-au murit laudatorii: Sunt cea mai buna cantareata hip-hop! Vezi aici ce dezvaluiri a mai facut artista!

O data la cateva saptamani se pare ca Azealiei Banks ii place sa ia cu asalt retelele de socializare si.

VIDEO Cand cea mai buna parte din Super Bowl e David Beckham

Nu sunt innebunita dupa fotball, imi spune Natalia, o chelnerita dintr-un cafe bar din Soho, unde am venit impreuna cu niste prieteni pentru a asista la primul Super Bowl din viata mea. De fapt, e si primul meci de fotbal american pe care ar trebui sa-l urmaresc in intregime.

Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

La un pret de 5000 de euro/kg, mierea fermecata din Turcia este cea mai scumpa din lume. Ea este extrasa dintr-o pestera, la o adancime de 1800 m, situata in valea Saricayir, din nord-estul tarii. Gunay.

Ce nu stiai despre cea mai populara retea de socializare. Facebook implineste astazi 10 ani

Facebook implineste astazi 10 ani. in ultima decada, s-a transformat in cea mai folosita retea de socializare, cu 1,2 miliarde de utilizatori in intreaga lume. Cei mai multi se afla in Statele Unite: 147 de.

Iran. Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a adus un strat de zapada de peste 2 metri si un ger de -19 grade

Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a acoperit nordul Iranului cu un strat gros de zapada, lasand intreaga regiune in bezna, cu sute de mii de locuitori ramasi blocati de nameti. Furtuna de zapada.

Dacia a avut in ianuarie cea mai puternica crestere a vanzarilor auto in Franta, cu o crestere de 18%

Dacia a inregistrat in luna ianuarie cea mai puternica crestere a inmatricularilor de autoturisme noi in Franta, cu 18%, la aproape 9. 000 de unitati, cu o cota de piata de 7,16%, in timp ce piata franceza a revenit usor dupa mai multi ani de scadere, scrie Mediafax.

Dacia a avut in ianuarie cea mai puternica crestere a vanzarilor auto in Franta

Dacia a inregistrat in luna ianuarie cea mai puternica crestere a inmatricularilor de autoturisme noi in Franta, cu 18%, la aproape 9. 000 de unitati, cu o cota de piata de 7,16%, in timp ce piata franceza.

Dacia a avut in ianuarie cea mai puternica crestere a vanzarilor auto in Franta

Dacia a inregistrat in luna ianuarie cea mai puternica crestere a inmatricularilor de autoturisme noi in Franta, cu 18%, la aproape 9. 000 de unitati. Astfel, cota de piata a producatorului roman pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )