Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

Antena3 Antena3,
Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

La un pret de 5000 de euro/kg, mierea fermecata din Turcia este cea mai scumpa din lume. Ea este extrasa dintr-o pestera, la o adancime de 1800 m, situata in valea Saricayir, din nord-estul tarii. Gunay. continuă pe Antena3

Nectarul elfilor: cat costa un kilogram din cea mai scumpa miere din lume

Mierea elfilor, asa a fost botezat acest adevarat nectar al zeilor de catre apicultorul care o vinde la un pret extrem de piperat. Aurul vascos provine dintr-o pestera din valea Saricayir, zona de langa orasul Artvin, in nord-estul Turciei.

Comarnic-Brasov este cea mai scumpa autostrada din Romania si printre cele mai scumpe din Europa

Autostrada va costa 28 de milioane de euro pe kilometru potrivit ministrului Dan Sova, mai mult decat afacerea paguboasa cu Bechtel, companie care a incasat 23 de milioane de euro pe kilometru pentru Autostrada Transilvania.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor.

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

Iran. Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a adus un strat de zapada de peste 2 metri si un ger de -19 grade

Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a acoperit nordul Iranului cu un strat gros de zapada, lasand intreaga regiune in bezna, cu sute de mii de locuitori ramasi blocati de nameti. Furtuna de zapada.

Cea mai geroasa noapte din aceasta iarna: minus 25,3 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius, scrie Mediafax .

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de -25,3 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius. in ultimele 12 ore, cel mai geros interval a fost.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 25,3 grade, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna la nivel national s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 25,3 grade Celsius, informeaza.

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius.

Ger cumplit: Cea mai scazuta temperatura din tara in aceata iarna, minus 23,6 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius. Valoarea termina a fost consemnata la ora 04:00 si a stagnat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )