Libnet.ro
UNICEF

00:07

Astea sunt cele mai norocoase 6 zodii din 2016! Te numeri printre ele?

Antena3 Antena3,
Astea sunt cele mai norocoase 6 zodii din 2016! Te numeri printre ele?

Anul 2016 a venit cu schimbari mari, pentru aproape toate zodiile. Iata care sunt cele mai norocoase zodii din 2016, luand in calcul influenta pe care o vor avea planetele Jupiter si Saturn. Astfel, influenta acestor. continuă pe Antena3

Cele mai norocoase 3 zodii in luna Mai - Vezi daca te numeri printre ele

Afla de mai jos daca luna Mai va fi mai buna pentru tine, daca vei avea parte de un mare castig ori daca sunteti printre cele mai norocoase zodii ale acestei luni. BERBEC Luna Mai este perfecta pentru.

Care sunt cele mai influente gadgeturi din lume TIME a publicat lista

Una dintre cele mai influente publicatii internationale, TIME Magazine tocmai a publicat topul celor mai influente gadgeturi create vreodata. Ideea din spatele acestui clasamen destul de subiectiv si neobisnuit a fost de a gasit dispozitivele care si-au lasat amprenta pe intregul mapamond, au inspirat multe copii si, eventual, au dat startul unui trend. Cu alte [].

Cum iti poti ajuta copilul sa-si dezvolte memoria fotografica: la ce varsta trebuie sa incepeti pregatirea si care sunt cele mai eficiente tehnici

Memoria fotografica consta in memorarea unei imagini si reproducerea exacta a detaliilor din ea. Nu multi oameni se pot lauda cu acest tip de memorie, insa ea poate fi deprinsa, prin exercitii, daca acestea sunt facute de timpuriu, in copilarie.

Lista fructelor si legumelor care contin cele mai multe pesticide. Capsunile, in topul celor mai nocive fructe

Un top facut de Enviromental Working Group si citat de realitatea. net arata care sunt cele mai nocive fructe si legume care se gasesc in magazine. Potrivit sursei citate, capsunile ocupa primul loc in top, fiind imbuibate cu pesticide, pe locul doi situandu-se merele.

Zece manastiri de neratat intr-o viata. Cele mai frumoase lucruri pastrate in locurile sfinte ale romanilor

Considerate adevarate nestemate ale neamului, manastirile din Romania aduna anual milioane de vizitatori, fiind considerate cele mai importante obiective turistice din tara noastra.

Cele mai populare destinatii turistice pentru cuplurile de indragostiti: Parisul a pierdut pozitia fruntasa

Printre cele mai romantice locuri din Europa alese de cuplurile de indragostiti ca refugii potrivite pentru cateva zile de vacanta in doi se numara si locuri care nu sunt renumite ca orase ale dragostei, cea mai buna dovada fiind ca Parisul, Orasul.

Top 3 cele mai ciudate descoperiri din ouale Kinder

Ouale Kinder sunt o bucurie pentru cei mai, si cei mici deopotriva. Numai ca au existat situatii in care in loc de mult dorita jucarie oamenii au gasit alte lucruri. Unii au ajuns chiar la inchisoare pentru fapta lor. Iata care este top 3 cele mai ciudate descoperiri din ouale Kinder.

O ploaie torentiala, insotita de grindina a facut prapad in judetul Caras Severin. Cele mai afectate au fost culturile agricole

Au fost scene rupte din filmele de groaza miercuri seara in judetul Caras Severin. O ploaie torentiala, insotita de grindina a distrus tot ce i-a stat in cale. Cele mai afectate sunt.

Cele mai populare destinatii turistice pentru cuplurile de indragostiti: Parisul a pierdut pozitia fruntasa

Printre cele mai romantice locuri din Europa alese de cuplurile de indragostiti ca refugii potrivite pentru cateva zile de vacanta in doi se numara si locuri care nu sunt renumite ca orase ale dragostei, cea mai buna dovada fiind ca Parisul, Orasul Iubirii, nu se situeaza pe primul loc in topul preferintelor.

Reduceri eMAG: cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprenta

Pentru ca telefoanele noastre stiu prea multe despre noi, securitatea a devenit o nevoie primara. Senzorii de amprenta reprezinta una dintre dotarile care asigura cel mai bine aceasta siguranta. Daca ai in plan sa iti cumperi un telefon ceva mai inteligent, noi ti-am pregatit o lista cu cateva dintre cele mai bune smartphone-uri cu senzor [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )