Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele mai populare destinatii turistice pentru cuplurile de indragostiti: Parisul a pierdut pozitia fruntasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai populare destinatii turistice pentru cuplurile de indragostiti: Parisul a pierdut pozitia fruntasa

Printre cele mai romantice locuri din Europa alese de cuplurile de indragostiti ca refugii potrivite pentru cateva zile de vacanta in doi se numara si locuri care nu sunt renumite ca orase ale dragostei, cea mai buna dovada fiind ca Parisul, Orasul. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai populare destinatii turistice pentru cuplurile de indragostiti: Parisul a pierdut pozitia fruntasa

Printre cele mai romantice locuri din Europa alese de cuplurile de indragostiti ca refugii potrivite pentru cateva zile de vacanta in doi se numara si locuri care nu sunt renumite ca orase ale dragostei, cea mai buna dovada fiind ca Parisul, Orasul Iubirii, nu se situeaza pe primul loc in topul preferintelor.

Un obiectiv turistic din Romania supranumit miracolul Canionului Minis, pe lista celor mai populare destinatii estivale de calatorie din lume

Cu gandul la concediul din aceasta vara, editorii publicatiei Business Insider au publicat cateva recomandari turistice pe baza celor mai distribuite imagini cu locuri de vis din toata lumea pe Pinterest. Pe lista de afla si un loc din Romania care merita cu prisosinta sa fie nominalizat.

Un moldovean a facut furori la una dintre cele mai populare emisiuni americane - VIDEO

Alex Malaga, tanarul de 26 de ani din Republica Moldova, care s-a remarcat la concursul Britanicii au talent a aparut ieri in celebra emisiune TV americana The Ellen DeGeneres.

Top 3 cele mai ciudate descoperiri din ouale Kinder

Ouale Kinder sunt o bucurie pentru cei mai, si cei mici deopotriva. Numai ca au existat situatii in care in loc de mult dorita jucarie oamenii au gasit alte lucruri. Unii au ajuns chiar la inchisoare pentru fapta lor. Iata care este top 3 cele mai ciudate descoperiri din ouale Kinder.

Cele mai bune machiaje de la Met Gala 2016

La Met Gala vedetele au impresionat nu doar cu tinutele vestimentare spectaculoase, couture, respectand dress code-ul Manus x Machina: Fashion in the age of technology, dar si prin machiajul pe care l-au ales in ton cu outfiturile. Iata cele mai reusite, conform specialistilor.

Cele mai frumoase aparitii de la Met Gala 2016

Fashion editorii de la prestigioasa publicatie de moda Harpers Bazaar si-au ales favoritii din randul participantilor la cea mai dezbatut eveniment al showbiz-ului american, de dupa Oscaruri. Iata cele mai frumoase aparitii de la Met Gala 2016.

O ploaie torentiala, insotita de grindina a facut prapad in judetul Caras Severin. Cele mai afectate au fost culturile agricole

Au fost scene rupte din filmele de groaza miercuri seara in judetul Caras Severin. O ploaie torentiala, insotita de grindina a distrus tot ce i-a stat in cale. Cele mai afectate sunt.

Incendiu puternic pe o linie de cale ferata din Londra: Cinci din cele mai importante opt tronsoane feroviare au fost inchise (VIDEO)

Un incediu puternic a izbucnit pe o linie de cale ferata din Londra, linie care face legatura dintre orasele Portsmouth si capitala Marii Britanii, arata telegraph. co. uk. Cinci din cele mai importante opt.

Locul in care se produc cele mai multe fulgere de pe Pamant: Au loc mii pe ora (VIDEO)

Lacul Maracaibo din Venezuela este locul unde se petrec cele mai multe trasnete din intreaga lume. Potrivit oamenilor de stiinta, laguna este unica in lume din punct de vedere geografic si.

Care sunt cele mai influente gadgeturi din lume TIME a publicat lista

Una dintre cele mai influente publicatii internationale, TIME Magazine tocmai a publicat topul celor mai influente gadgeturi create vreodata. Ideea din spatele acestui clasamen destul de subiectiv si neobisnuit a fost de a gasit dispozitivele care si-au lasat amprenta pe intregul mapamond, au inspirat multe copii si, eventual, au dat startul unui trend. Cu alte [].

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )