Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista fructelor si legumelor care contin cele mai multe pesticide. Capsunile, in topul celor mai nocive fructe

Adevărul Adevărul,
Lista fructelor si legumelor care contin cele mai multe pesticide. Capsunile, in topul celor mai nocive fructe

Un top facut de Enviromental Working Group si citat de realitatea. net arata care sunt cele mai nocive fructe si legume care se gasesc in magazine. Potrivit sursei citate, capsunile ocupa primul loc in top, fiind imbuibate cu pesticide, pe locul doi situandu-se merele. continuă pe Adevărul

Boala de pe raft. Vezi lista fructelor si legumelor care contin cele mai multe pesticide

O echipa de cercetatori a realizat un studiu si a descoperit ca 98% din mostrele de capsuni din marile magazine contin cel putin un tip de pesticide. Potrivit acestei cercetari, capsunile au ajuns in .

Takayuki Seto, strainul cu cele mai multe meciuri disputate in Liga 1

Mijlocasul japonez Takayuki Seto de la Astra Giurgiu a devenit jucatorul strain cu cele mai multe prezente pe prima scena a fotbalului romanesc.

Bucurestiul, orasul cu cele mai mari probleme in trafic: care sunt sectoarele cu cele mai multe gropi din Capitala?

Peste 40. 000 de romani au semnalat nu mai putin de 15. 000 de alerte in ultimele luni in trafic, fie ca era vorba despre gropi, gunoaie, masini abandonate, blocaje rutiere sau chiar parcari abuzive.

Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Zi de zi intram in contact cu bacterii periculoase care ne pot imbolnavi. Conform secretele. com, cafetierele adapostesc cei mai multi microbi, in rezervor, intrucat este umed si.

Hristos a inviat! Romanii au luat lumina: cum a decurs slujba de inviere in cele mai mari orase ale tarii

Romanii au mers noaptea trecuta la biserica pentru a lua lumina si pentru a participa la slujba de inviere. Va prezentam reportaje realizate in mai multe orase ale tarii. Hristos a inviat!.

Parteneriat Google Fiat: Vor construi mai multe masini care se conduc singure (VIDEO)

Google si Fiat-Chrysler au anuntat ca vor lucra impreuna pentru a construi mai multe masini care se conduc singure. Acesta este cel mai important parteneriat de pana acum intre industria.

Ce cauta OZN-uri in mai multe icoane cu rastignirea lui Iisus - FOTO

Credinta in existenta extraterestrilor si a OZN-urilor a luat amploare mai ales in a doua jumatate a secolului trecut. Tot atunci au aparut mai multe secte ufolatre, asa zisele religii OZN, pentru care extraterestrii.

Cele mai bune machiaje de la Met Gala 2016

La Met Gala vedetele au impresionat nu doar cu tinutele vestimentare spectaculoase, couture, respectand dress code-ul Manus x Machina: Fashion in the age of technology, dar si prin machiajul pe care l-au ales in ton cu outfiturile. Iata cele mai reusite, conform specialistilor.

Tot mai multe cazuri in care politistii sunt umiliti de superiori: iti vine sa ti-o freci cand iei un permis cu greutate? (VIDEO)

Tot mai multe cazuri in care politistii sunt umiliti de superiori, ies la iveala. De data acesta, in centrul atentiei este seful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea. Acesta este acuzat ca ar fi folosit un.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )