Libnet.ro
UNICEF

14:45

Stirile ProTV: Cea mai noua autostrada din tara, plina de gropi. Cum si-a spart o soferita parbrizul

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cea mai noua autostrada din tara, plina de gropi. Cum si-a spart o soferita parbrizul

Putine si pline de gropi, autostrazile din Romania au mereu probleme. Soferii se plang de ultima intrata pe lista, Autostrada urbana dintre Capitala si Centura. Unii s-au trezit cu parbrizul spart de pietrele aparute in gropile din asfalt. continuă pe Hotnews

VIDEO Preot injunghiat in cea mai mare biserica din Canada, in timpul unei slujbe transmise in direct la TV. Suspectul ar fi de origine romana

Un preot a fost injunghiat in fata congregatiei sale, in timpul unei transmisiuni live la TV, la cea mai mare biserica din Canada, informeaza AFP.

Legaturi cu nazistii pentru a doua cea mai bogata familie din Germania. Locul lor ar fi la puscarie

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, la conducerea firmei care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast food Pret a manger, a recunoscut.

Senator PNL: Cea mai noua GOLANIE - promit ca prin recalcularea ROBOR ratele creditelor vor SCADEA (FOTO)

Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Darius Valcov si Eugen Teodorovici isi bat joc, ii manipuleaza si ii mint pe romanii cu credite atunci cand promit ca prin recalcularea ROBOR ratele creditelor.

VIDEO Cea mai spectaculoasa arteziana din judet intra in functiune. Au fost facute ultimele probe tehnice

Cea mai spectaculoasa fantana arteziana din municipiul Deva a fost testata la sfarsit de saptamana, pentru a fi pusa din nou in functiune.

A fost descoperita cea mai mare albina de pe fata Pamantului! Este de dimensiunea unui deget FOTO

Cea mai mare albina din lume a fost re-descoperita, dupa decenii intregi s-a crezut ca aceasta specie a diparut. Albina giganta, careeste dedimensiunea degtului mare a unui adulta fost gasita.

Reputatia Ioanei Sisea, salvata de o prezentare de artist la Atelier 35. Saliva si stereotipuri, in cea mai curajoasa galerie din Bucuresti

Galeria de arta Atelier 35 Selari 13, in Centrul Vechi) organizeaza in data de joi, 28 martie, de la ora 18. 00, prezentarea sustinuta de artista Ioana Sisea despre subversiune ca deturnare a cliseelor heterosexuale din mass media si arta asupra statutului si rolurilor din viata profesionala ale femeii contemporane. Totul va avea loc in cadrul scandaloasei expozitii Reputation Matters a artistei, deschisa aici pana pe 6 aprilie.

VIDEO Angelique Kerber, catre Bianca Andreescu: Esti cea mai mare regina a dramelor

Angelique Kerber a pierdut pentru a doua oara in mai putin de o saptamana in fata Biancai Andreescu, lucru care a facut-o pe jucatoarea din Germania sa reactioneze dur la strangerea de mana de la finalul partidei. Esti cea mai mare regina a dramelor dintotdeauna a fost mesajul pe care Kerber i l-a transmis adversarei.

Australia: Cea mai mare evacuare a populatiei din ultimii 45 de ani, din cauza unor cicloane gemene

Cicloane gemene care se apropie de Vestul Australiei si de Teritoriul de Nord au fortat cea mai mare evacuare de la Ciclonul Tracey din 1974, locuitorii care decid sa ramana fiind sfatuiti sa se adaposteasca si sa fie atenti la alertele de urgenta, informeaza The Guardian.

SOC: Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! E revoltator! FATA celei mai batrane mame din Romania a uimit internetul! (FOTO)

Adriana Iliescu a devenit cunoscuta dupa ce a devenit mama, pe 16 ianuarie 2005. La acea vreme, ea era cea mai varstnica femeie care a nascut.

Stirile ProTV: ISIS planuieste atacuri in Europa, folosind celule crocodil, dupa caderea califatului

Jihadistii ISIS planuiesc sa comita atacuri teroriste in Europa, folosindu-se de luptatorii infiltrati deja printre cetateni, se arata in mai multe documente si rapoarte descoperite in Siria, dupa infrangerea Statului Islamic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )