Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astrolog: Premierul Viorica Dancila va intepa mai mult in 2019

Antena3 Antena3,
Astrolog: Premierul Viorica Dancila va intepa mai mult in 2019

Astrologul Daniela Simulescu a explicat, marti, la Antena 3, cum va fi noul an pentru premierul Viorica Dancila, din punct de vedere astrologic. Este o Sagetatoare, are o Luna in Sagetator, are Marte in. continuă pe Antena3

Astrologul Mariana Cojocaru, despre Viorica Dancila: Va avea un 2019 tensionat

Astrologul Mariana Cojocaru a afirmat, marti, in emisiunea Subiectiv ca, potrivit astrogramei pe care a intocmit-o, premierul Viorica Dancila va avea un 2019 plin de tensiune. Este nascuta in 1963, 16.

AJUNUL ANULUI NOU. Anuntul facut de premierul Viorica Dancila in AJUNUL ANULUI NOU

Premierul Viorica Dancila a declarat intr-un interviu difuzat duminica seara la Antena 3 ca si-ar dori ca 2019 sa fie un an al investitiilor. AJUNUL ANULUI NOUAs merge pe doua.

Viorica Dancila, mesaj la debutul presedintiei Romaniei la Consiliul UE :O misiune dificila. Va fi un moment de maxima vizibilitate la nivel institutional, politic si pentru intreaga societate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj cu ocazia preluarii oficiale de catre Romaniei a sefiei Consiliului Uniunii Europene. Sefa Guvernului isi exprima speranta ca tara noastra va avea un.

Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis luni un mesaj de Anul Nou, in care spune ca, si in 2019, echipa guvernamentala va continua sa ia deciziile corecte pentru Romania, ea precizand ca scopul Executivului.

Viorica Dancila: Nu stiu daca as semna o cerere de acuzare a presedintelui de inalta tradare

Premierul Viorica Dancila a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca nu stie daca ar semna o cerere de acuzare a sefului statului de inalta tradare. Dancila a amintit ca a trecut si ea printr-o.

Mesajul de ANUL NOU al premierului Viorica Dancila: 2018 a fost un an important pentru natiunea romana (VIDEO)

PremierulViorica Dancilaa transmis, luni, un mesaj video cu ocazia Anului Nou. La fel ca presedinteleKlaus Iohannis, Dancila a citit de pe un prompter, o premiera in mandatul sau. Dancila.

Viorica Dancila: Au fost multe momente tensionate cu presedintele Dragnea, dar in acelasi timp relatia este una buna/Au fost si momente cand am spus nu

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara ca au fost multe momente tensionate cu presedintele PSD Liviu Dragnea, dar ca, in acelasi timp, relatia este una buna.

Viorica Dancila, despre amnistie si gratiere: Sunt multe dezinformari. Nu am discutat inca cu ministrul Justitiei despre acest act normativ

Premierul Viorica Dancila a declarat in Editie Speciala de la Antena 3 ca sunt multe dezinformari legate de amnistie si gratiere. Da, au existat discutii legate de acest aspect, m-au intrebat daca dau.

Interviu-eveniment acasa la Viorica Dancila: Au fost multe momente tensionate cu Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila i-a acordat un interviu special Oanei Zamfir, din casa sa. imi plac oamenii, la mine acasa au venit foarte multi oameni, nu vreau sa fiu un om izolat, trebuie sa reactionez, cine.

Interviu-eveniment acasa la Viorica Dancila: Au fost multe momente tensionate cu Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila i-a acordat un interviu special Oanei Zamfir, din casa sa. imi plac oamenii, la mine acasa au venit foarte multi oameni, nu vreau sa fiu un om izolat, trebuie sa reactionez, cine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )