Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis luni un mesaj de Anul Nou, in care spune ca, si in 2019, echipa guvernamentala va continua sa ia deciziile corecte pentru Romania, ea precizand ca scopul Executivului. continuă pe Antena3

Dancila, in mesajul de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila afirma, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca 2018 a fost un an important pentru natiunea romana, fiind sarbatorit Centenarul Marii Uniri, dar si ca priveste cu incredere spre 2019. Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania, spune Dancila.

Dancila, mesaj de Anul Nou: Am reusit sa onoram angajamentele pentru care am primit ncrederea a milioane de cetateni

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, un mesaj video cu ocazia Anului Nou. in mesaj ea afirma ca, alaturi de ministri, dar si de presedintii PSD si ALDE, a reusit sa onoreze angajamentele pentru care a primit increderea a milioane de romani, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, despre amnistie si gratiere: Sunt multe dezinformari. Nu am discutat inca cu ministrul Justitiei despre acest act normativ

Premierul Viorica Dancila a declarat in Editie Speciala de la Antena 3 ca sunt multe dezinformari legate de amnistie si gratiere. Da, au existat discutii legate de acest aspect, m-au intrebat daca dau.

Igor Dodon, mesaj de Anul Nou: Cu Doamne ajuta, sa fie un an mai bun decat precedentul

Igor Dodon a transmis un mesaj de Anul Nou si a publicat o fotografie, pe pagina sa de Facebook, alaturi de familie: Sa spunem ramas bun anului care trece si sa intram cu incredere si optimism in 2019.

Vladmir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat duminica ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Vladimir Putin a transmis Mesaje de Anul Nou pentru mai multi lideri ai lumii. Ce i-a scris lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, duminica, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj de Anul Nou: 2019 va aduce multe schimbari in bine pentru Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu le ureaza romanilor La multi ani! si le doreste un an nou plin de bucurii si impliniri. Anul ce se termina a fost unul in care am avut de trecut peste o.

PUTIN, MESAJ DE ANUL NOU CATRE TRUMP: Rusia este deschisa dialogului

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea.

PROGRAM MALLURI DE ANUL NOU. Ce progam de Anul Nou au mallurile din Bucuresti

Mai multe centre comerciale din Bucuresti vor fi deschise de Anul Nou. insa, trei centre comerciale mari din Capitala vor fi inchise. Mai jos puteti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )