Libnet.ro
UNICEF

23:00

Astronomii dezvaluie cea mai detaliata harta 3D a Caii Lactee

Playtech Playtech,
Astronomii dezvaluie cea mai detaliata harta 3D a Caii Lactee

Astronomii au dezvaluit cea mai precisa harta 3D a Caii Lactee, o realizare care promite sa aduca o noua abordare asupra functionarii galaxiei si a misterelor universului mai larg. Marele. continuă pe Playtech

Materie noua pentru elevi, la scoala. Este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani

O noua materie va fi introdusa in programa scolara. Aceasta este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani. Ce ar putea fi invatati elevi la scoala, mai nou, cititi in randurile de mai jos. Elevii vor invata despre dezinformare la scoala. De cand vor incepe sa isi insuseasca concepte media intr-o perioada in care .

Cea mai veche cale ferata din Romania, abandonata de 15 ani, va fi reabilitata. Guvernul a semnat contractul de modernizare

Linia ferata directa spre Bulgaria, cea mai veche din Romania, care este inchisa de mai bine de 15 ani din cauza prabusirii podului de la Gradistea, va fi reabilitata. Guvernul a semnat vineri contractul de modernizare cu firma austriaca PORR Construct.

Ultima salva de critici la adresa Chinei din partea administratiei Trump. Directorul serviciului de informatii al SUA: China, cea mai mare amenintare pentru democratie

Directorul serviciului national de informatii al SUA Director of National Intelligence DNI), John Ratcliffe, si-a intensificat criticile la adresa Beijingului, calificand China drept cea mai mare amenintare pentru democratie si libertate in lume dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care ar tinde spre o dominatie globala, relateaza AFP si Reuters.

De ce sa votezi PNL. Guvernul Orban: cea mai mare suma pentru investitii din ultimul deceniu

Cea mai mare problema a romanilor in ultimul an a fost criza sanitara provocata de noul coronavirus. Partidul National Liberal a devenit, fortat de aparitia crizei, partidul care a avut de luat cele mai dificile decizii la guvernare, atat in sanatate, cat si in economie si protectie sociala. 1,2 miliarde euro, fonduri europene nerambursabile, au finantat in acest an dotarea spitalelor din Romania si pentru 3 dintre spitalele regionale promise de PSD in urma cu 4 ani, s-au semnat contractele de finantare: Iasi investitie 500 mil. euro), Cluj investitie de 540 mil. euro) si Craiova 603 mil. euro).

Directorul National de Informatii al SUA: China, cea mai mare amenintare la adresa democratiei si libertatii dupa Al Doilea Razboi Mondial

Principalul oficial american din zona de informatii a intensificat atacurile administratiei Trump la adresa Beijingului joi, cand a catalogat China drept cea mai mare amenintare la adresa democratiei si.

Carantina din municipiul Constanta s-ar putea prelungi. Judetul are cea mai mare rata de infectare din tara

Constanta este judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara, iar carantina s-ar putea prelungi. Prefectul Silviu Cosa a anuntat ca vor fi inasprite verificarile si vor fi suplimentate fortele de.

BRD a castigat premiul de Cea mai buna banca din Romania al revistei The Banker

BRD Groupe Societe Generale a primit miercuri, 2 decembrie, la Londra, pentru a opta oara, din partea revistei britanice The Banker , parte a grupului Financial Times, titlul de Cea mai buna banca din Romania in anul 2020.

Cum a ajuns Dacia cea mai mare companie din sud-estul Europei

Dacia este, pentru al saselea an la rand, cea mai mare companie din sud-estul Europei, raportat la valoarea veniturilor. Romania, insa, se afla in top si cu o bila neagra. Dacia este.

Cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta fara carne, perfecta pentru Postul Craciunului

Este unul dintre cele mai iubite preparate traditionale romanesti si nu lipseste niciodata de pe mesele de sarbatoare. Dar ce ai zice de o reteta fara carne sau oua, perfecta pentru Postul Craciunului?! Iata cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta salata de boeuf fara carne sau oua in timpul postului nu .

Cum faci acasa cea mai buna polenta. Mamaliga, la fel ca in Italia

In articolul urmator va propunem sa invatati sa faceti acasa cea mai buna polenta. Mamaliga va iesi la fel ca in Italia. Polenta este una dintre cele mai gustoase retete de mamaliga. Cum sa faci acasa la tine mamaliga italiana selicioasa. Care sunt secretele polentei Secretele polentei si al gustului sau delicios consta in modul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )