Libnet.ro
UNICEF

11:15

Asztalos Csaba (CNCD): Viorica Dancila a depus un punct de vedere in cazul deschis de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Hotnews Hotnews,
 Asztalos Csaba (CNCD): Viorica Dancila a depus un punct de vedere in cazul deschis de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Premierul Viorica Dancila a depus un punct de vedere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) privind declaratiile in care ii numeste autisti pe cei care dezinformeaza UE, a declarat pentru Agerpres presedintele CNCD, Asztalos Csaba. continuă pe Hotnews

Premierul DANCILA reactioneaza in scandalul de DISCRIMINARE! Cand va participa la AUDIERI

Premierul Viorica Dancila a depus un punct de vedere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) privind declaratiile in care ii numeste autisti pe cei care dezinformeaza.

Viorica Dancila va fi audiata marti de CNCD, apoi pleaca la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila va fi audiata marti de CNCD, dupa ce, la o emisiune TV, i-a numit autisti .

UPDATE: Viorica Dancila, reclamata la CNCD, dupa ce a spus ca cei care deinformeaza UE sunt autisti. Premierul si-a cerut scuze.

Asociatia Autism Europa Bistrita a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania CNCD), dupa ce premierul Viorica Dancila i-a catalogat, joi, in cadrul unei emisiuni de televiziune, drept autisti pe cei care.

Viorica Dancila, TAXATA de CNCD: Nu orice cetatean e premierul Romaniei

Viorica Dancila este taxata dur de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, dupa declaratia in care i-a numit autisti pe cei care critica Romania in fata institutiilor Europene. Nu este o exprimare.

Viorica Dancila si Mihai Gadea, chemati la audieri la CNCD, dupa declaratiile SCANDALOASE despre PERSOANELE CU AUTISM (VIDEO)

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii reactioneaza dur dupa ce premierul Viorica Dancila a declarat ca cei care discrediteaza Romania la Bruxelles sunt autisti. Am demarat o procedura.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului. Viorica Dancila si Mihai Gadea vor fi audiati

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat ca s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului Viorica Dancila, din cadrul interviului acordat la televiziunea Antena 3, in seara zilei de 15 februarie 2018, care a avut urmatorul continut: 'Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta'. CNCD a precizat ca o va audia pe Viorica Dancila in data de 20 februarie si ca va fi citat la audieri si moderatorul emisiunii, Mihai Gadea.

Viorica Dancila, chemata in fata Consiliului National pentru Combatere Discriminarii pentru a da explicatii despre autisti

Dupa ce premierul i-a catalogat drept autisti pe cei care dezinformeaza UE, in ciuda faptului ca stiu adevarul, Viorica Dancila a fost citata la Consiliul National pentru Combatere Discriminarii CNCD), pentru a da explicatii.

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro.

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )